Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει ο Ολυμπιακός σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο!
| 2018-04-16 09:57:00

Πληρώνει ο Ολυμπιακός σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο!

Sportdog Team
Πληρώνει ο Ολυμπιακός σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο!

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Ολυμπιακός: Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό απέδειξε για μία ακόμα φορά φέτος ότι ο Ολυμπιακός θέλει αλλά δεν μπορεί, σύμφωνα με το foxbet.gr. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 4ο λεπτό και ισοφάρισε με πλασέ του Ανσαριφάρντ στο 48΄αλλά από εκεί και πέρα ουσιαστικά δημιούργησε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ελαμπντελαουί στις καθυστερήσεις! Έτσι ναι μεν συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές αήττητος αλλά έχασε εκ νέου την 2η θέση από τον ΠΑΟΚ και πλέον δύσκολα θα συμμετάσχει στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Η επόμενη ημέρα πάντως έχει ήδη ξεκινήσει για τους ερυθρόλευκους που ήρθαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή  Πέδρο Μάρτινς. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει ως υπηρεσιακός ο Χρήστος Κόντης και η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου μαζί με τον νέο τεχνικό σχεδιάζουν ήδη τις μεταγραφικές κινήσεις. Στο λιμάνι αισιοδοξούν ότι η παρουσία του Πέδρο Μάρτινς θα πείσει πιο εύκολα κάποιες περιπτώσεις παικτών από την πορτογαλική αγορά.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Σισέ (17/4) και λόγω τραυματισμού ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Μποτία (13/1). Δεν υπολογίζονται πλέον ο Βέλγος μέσος Οφόε (18/2/) και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Σεμπά (15/0), σταθερά εκτός ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Ιγκόρ (0/0) ενώ κατόπιν τεχνικής επιλογής κόπηκε σήμερα και ο Βέλγος αμυντικός μέσος Ζιλέ (16/1). Ντεμπούτο στην αποστολή για τον νεαρό επιθετικό Βέργο, στους εκλεκτούς και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Βρουσάι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Προτό – Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης – Ρομαό, Ταχτσίδης – Μάριν, Φορτούνης, Μιραλάς - Ανσαριφάρντ

Κέρκυρα: Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Λαμία με μοναδικό στόχο την νίκη αλλά κόλλησε στο 0-0. Σώθηκε από το δοκάρι στο 16ο λεπτό και στην συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι προσπάθειες των Έπσταϊν, Ρόλε και Τουράμ δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη που είδε προχθές τους Λαμία και  Απόλλωνα Σμύρνης να φέρνουν ένα βολικό Χ και να αυξάνουν την διαφορά στους 5 βαθμούς. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα για τους Φαίακες στις εναπομείναντες αγωνιστικές και πλέον θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Έλληνας τεχνικός αντιλαμβάνεται την δυσκολία της κατάστασης αλλά τονίζει πως άπαντες έχουν υποχρέωση να παλέψουν στον αγωνιστικό χώρο και να εξαντλήσουν τις πιθανότητες παραμονής που τους αναλογούν.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο μέσος Κρητικός (8/0) και λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Παμλίδης (21/4) και ο Ιταλός αμυντικός Γκράσι (4/0). Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι φιλοξενούμενοι θα παρατάσσονταν με άκρως αμυντικό σχήμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αλλά πλέον είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν και να διεκδικήσουν την νίκη. Πέρυσι άλλωστε είχαν αποσπάσει λευκή ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο και την σεζόν 2011-12, και πάλι μήνα Απρίλιο, είχαν επικρατήσει 1-0!

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1) Γιαννακόπουλος – Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αναστασίου – Μπαλάφας, Σιόντης – Γεωργίου, Ρόλε,  Έπσταϊν – Τουράμ.

Εκτίμηση

Από τον Ολυμπιακό τα έχουμε δει όλα φέτος, εξ ου και ο άσος δεν βρίσκεται στο 1.10 αλλά κοντά στο 1.40, αφού η Κέρκυρα αναμένεται να τα δώσει όλα για να πάρει βαθμούς. Η ανάγκη των φιλοξενούμενων για αποτέλεσμα δημιουργεί συνθήκες Over 2.5, ευελπιστώντας ταυτόχρονα ότι οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν μπάλα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags