Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνουν σήμερα Καλάθης και Γκιστ - Έτσι θα πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό
| 2018-04-19 10:24:00

Πληρώνουν σήμερα Καλάθης και Γκιστ - Έτσι θα πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Πληρώνουν σήμερα Καλάθης και Γκιστ - Έτσι θα πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό

Να τι χρειάζεται να παίξεις.

Παναθηναϊκός: ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ! Μια από τις λέξεις που περιγράφει τον προχθεσινό Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr! Σε ένα ματς που τελείωσε από το δέκατο δευτερόλεπτο, όπως είπε κι ο Λάσο, όταν ο Παναθηναϊκός ανάγκασε σε δύο λάθη τη Ρεάλ και έκανε ένα γρήγορο 5-0. Και μέχρι το πέμπτο λεπτό το σκορ ήταν στο 20-0. Τελικό αποτέλεσμα 95-67 σε μια βραδιά "ονειρική" για τους "πράσινους" με τον Πασκουάλ πάντως να καλείται να διαχειριστεί όλον αυτό τον ενθουσιασμό. Προς αυτή την κατεύθυνση κι η δήλωση, "Δεν είναι τίποτα παραπάνω από την πρώτη νίκη", προκειμένου να πείσει τους παίχτες του ότι το δεύτερο παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Απίθανα πράγματα από τον Καλάθη που σε 25΄ που αγωνίστηκε κατάφερε να "γράψει", 11π., 16ασ. και 6ριμπ. κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε ασίστ στη διοργάνωση. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Τζέιμς με 24π. (είχε και 8ριμπ.). Λοτζέσκι (F, 5.7π) αντί Ρίβερς (F, 9.4π) προτιμήθηκε στο πρώτο ματς, ερωτηματικό τι θα κάνει ο Πασκουάλ απόψε κι αν θα "κατεβάσει" την ίδια αποστολή, όσον αφορά τους δύο παίχτες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Το μόνο σημείο του αγώνα που κέρδισε η Ρεάλ τον Παναθηναϊκό προχθες, ήταν... το τζάμπολ. Από κει και πέρα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η δήλωση του Λάσο, για ήττα από το δέκατο δευτερόλεπτο ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Οι Μαδριλένοι τα είχαν χαμένα για περίπου ένα πεντάλεπτο και ήταν πολύ εμφανής η απουσία του Καμπάτσο. Ενός χειριστή της μπάλας που έχει άρτιες ικανότητες και στον τομέα της δημιουργίας. Λογικό λοιπόν το γεγονός ότι η Ρεάλ έμεινε μόλις στους 67 πόντους, η μικρότερη της συγκομιδή στην φετινή Ευρωλίγκα. Ο Τόμκινς με 12 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της "βασίλισσας", με τον Ντόνσιτς να είναι φανερά εκτός κλίματος με 10π. και 2/5 εντός πεδιάς. "Πληγώθηκε η περηφάνια μας, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Μιλάμε για ένα ματς που ξεκίνησε με 20-0, οπότε δεν υπήρχαν και πολλά για να κάνουμε. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το δεύτερο ματς. Στην τελική, 1-0 είναι ακόμα", ανέφερε χθες ο Λάσο. Σταθερά εκτός οι Γιουλ (G) και Καμπάτσο (G, 8.4π/4.8ασ/2.5ριμπ).

Εκτίμηση

H λογική λέει ότι η Ρεάλ απόψε θα παρουσιαστεί πιο υποψιασμένη κι αφού δεν έχει σκορ και δημιουργία θα προσπαθήσει να παίξει περισσότερο φίζικαλ. Κι ο Παναθηναϊκός όμως πρέπει να ρίξει στροφές και να μην βγάλει τόση ενέργεια, γιατί η σειρά δεν τελειώνει απόψε, ακόμα κι αν γίνει το 2-0. Άλλο ματς σήμερα, πιο αργό, με το under162.5 να προτιμάται.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags