Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε στέλνει στο ταμείο η φιέστα της ΑΕΚ σήμερα - Δες πώς θα πληρωθείς
| 2018-04-22 11:07:00

Σε στέλνει στο ταμείο η φιέστα της ΑΕΚ σήμερα - Δες πώς θα πληρωθείς

Sportdog Team
Σε στέλνει στο ταμείο η φιέστα της ΑΕΚ σήμερα - Δες πώς θα πληρωθείς

To έβλεπες; Το έπαιξες!

ΑΕΚ: Είναι η χρονιά της! Και αυτό οφείλεται κυρίως στην αξιέπαινη προσπάθειά της στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ήδη κάνει υπέρβαση των δυνατοτήτων του ρόστερ της αλλά και στην τύχη που συνήθως είναι μαζί με τους τολμηρούς, η συνέχεια με ένα κλικ στο foxbet.gr. Ο αποκλεισμός από την Λάρισα στην ρεβάνς του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος στο ΟΑΚΑ απείχε δευτερόλεπτα αλλά ο Χριστοδουλόπουλος με ένα καταπληκτικό σε έμπνευση και εκτέλεση σουτ, έστειλε την Ένωση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε μία επανάληψη της περσινής σεζόν. Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε επικρατήσει 1-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια και πάλι με γκολ του διεθνή μεσοεπιθετικού κι αν δεν αλλάξει κάτι στην αρχική απόφαση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ , τότε σήμερα οι κιτρινόμαυροι θα στεφθούν πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά την σεζόν 1993/94! Ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε την ομάδα του «κλέφτες ονείρων» και όχι άδικα ενώ οι φίλαθλοι του Δικεφάλου ετοιμάζουν δυναμική παρουσία απόψε και γλέντι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο Αργεντινός επιθετικός Αραούχο (22/10) και λόγω τραυματισμών ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός Βράνιες (18/4), ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Τσόσιτς (8/0), ο εξτρέμ Κλωναρίδης (12/1) και ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1). Επιστροφή στην αποστολή έπειτα από σχεδόν 6 μήνες για τον μεσοεπιθετικό Μάνταλο (9/2), ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσιντώτας – Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης – Σιμόες, Κονέ – Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας - Λιβάγια.

Λεβαδειακός: Όχι απλά εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία αλλά πλέον έχει και μαθηματικές ελπίδες για Ευρώπη.  Χάρη στο πλασέ του Σαβαντογκό στο 66ο λεπτό της εντός έδρας αναμέτρηση με τον  Αστέρα Τρίπολης μείωσε την διαφορά από την 6η θέση στους 2 βαθμούς και ουδείς μπορεί να του στερήσει την δυνατότητα να ονειρεύεται. Πρακτικά θα είναι σχεδόν θαύμα να κατακτήσει την 5η θέση αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα του Ανιγκό αποδεικνύει την φετινή δυναμική της και στις τελευταίες αγωνιστικές και δεν παρατάσσεται αδιάφορη, όπως πολλοί θα περίμεναν. Ο σύλλογος της Λιβαδειάς μάλιστα συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές χωρίς ήττα και πηγαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος για να χαλάσει την φιέστα της αντιπάλου. Βέβαια ως φιλοξενούμενος στο πρωτάθλημα δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός αλλά κόντρα στην ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει δύο διπλά την τελευταία επταετία και σίγουρα ο φετινός Λεβαδειακός είναι ο καλύτερος που έχουμε δει στην σύγχρονη ιστορία του.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Λεονάρντο Μόουρα (20/1), ο Τυνήσιος εξτρέμ Μπελγκαζουανί (15/0), ο Νιγηριανός μέσος Ομπιορά (12/0) καθώς επίσης και ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για την νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος προπονητής να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Επασί – Τσαμπούρης, Φαβάρο, Αντιλέχου, Ζορντάο Ντιόγκο – Νιασέ, Μητρόπουλος – Γιακουμάκης,  Σουμπίνιο, Σαβαντογκό - Μαρκόβσκι.

Εκτίμηση

Ο Λεβαδειακός είναι καλοδουλεμένο σύνολο αλλά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του όταν απομακρύνεται από την έδρα του και δεν τον έχω ικανό να χαλάσει την φιέστα της ΑΕΚ. Αν δεν αγχωθούν οι γηπεδούχοι είναι σε θέση να συνδυάσουν την νίκη με το Over 2.5, ένα combo πάντως που δεν βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags