Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-04-25 09:29:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Παίξει και... δεν θα χάσεις!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ούτε "τυχαία" είναι, ούτε... τυχαία τη λένε "βασίλισσα". Όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr, το πρώτο ματς η Ρεάλ βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό με τους 28π. που ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκο. Ε και; Αντέδρασε στο δεύτερο παιχνίδι, με τον κόουτς Λάσο ομολογουμένως να κάνει ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια των πάγκο των "μερένχες" και να τους οδηγεί στη νίκη με 82-89 και τη σειρά στο 1-1. Μπροστάρης στο μπρέικ των Μαδριλένων, η πιο παλιά "καραβάνα" της ομάδας. Ο κάπτεν Ρέγιες βγήκε μπροστά και με 18π., 3ασ. και 2ριμπ (είχε και 2 εύστοχα τρίποντα) οδήγησε τους συμπαίχτες του σε αυτό το διπλό. Το πλεονέκτημα έδρας πέρασε στην πλευρά των Ισπανών, που θα ψάξουν τις δύο νίκες στην έδρα τους για να βρεθούν στο φάιναλ φορ. Κάτι που ανέφερε στις δηλώσεις του κι ο Ρέγιες χθες. Το σπουδαίο νέο για τη Ρεάλ ακούει στο όνομα Γιουλ, αφού ο αστέρας της απόψε ενδέχεται να πατήσει παρκέ έπειτα από περίπου 10 μήνες απουσίας. Ο Λάσο ήταν κατηγορηματικός ότι θα τον χρησιμοποιήσει. Σταθερά εκτός ο Καμπάτσο (G, 8.4π/4.8ασ/2.5ριμπ).

Παναθηναϊκός: Τα έδωσε όλα στο πρώτο ματς. Κι αυτό βγήκε στο παρκέ την Πέμπτη. Ξέμειναν από δυνάμεις οι "πράσινοι", κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ ήταν "να τους κλαιν οι...Ρέγιες". Το 24-43 στα "σκουπίδια" των δύο ομάδων ήταν και το σημείο που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης. 20π., 6ασ. και 1ριμπ. ο Τζέιμς, ήταν όμως άστοχος σε κρίσιμα σουτ, ενώ ο "διαστημικός" Καλάθης του πρώτου ματς έμεινε στους 12π. και 5ασ. την Πέμπτη. "Κλειδί τα ριμπάουντ" δήλωσε ορθά-κοφτά ο Τζέιμς κατά την αποχώρηση της ομάδας από το Ελ. Βενιζέλος. Στο άκουσμα της επιστροφής του Γιουλ στα παρκέ, ο κόουτς Πασκουάλ ανέφερε ότι η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και για αυτό το γεγονός. "Πάνοπλος" ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη. Δεν έχουν τελειωμό οι τιμωρίες της Euroleague προς τον Δ. Γιαννακόπουλο. Πρόστιμο "μαμούθ", 180.000 ευρώ για την παρουσία του στο δεύτερο ματς, 6.000 για τις δηλώσεις του στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 2/3 και κλήση για τα σχόλια περί διαιτησίας στο δεύτερο ματς με τη Ρεάλ.

Εκτίμηση

Δεν έφτανε το 1-1 για τον Παναθηναϊκό, ήρθε κι η επιστροφή του Γιουλ για να ζορίσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Μπορεί να έχει 10 μήνες να αγωνιστεί, αλλά η ποιότητά του είναι δεδομένη και θα λύσει και το πρόβλημα της δημιουργίας που προέκυψε λόγω Καμπάτσο. Σκοράρει αρκετά εντός έδρας, το over86.5 για τους πόντους της Ρεάλ ποντάρεται.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags