Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σπανούλης σε στέλνει στο ταμείο σήμερα - Να τι να παίξεις το Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός
| 2018-04-26 12:19:00

Ο Σπανούλης σε στέλνει στο ταμείο σήμερα - Να τι να παίξεις το Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός

Sportdog Team
Ο Σπανούλης σε στέλνει στο ταμείο σήμερα - Να τι να παίξεις το Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός

Μπορείς να πληρωθείς σήμερα.

Ζαλγκίρις: Σε μια "καυτή" από κόσμο Ζαλγκίριο Αρίνα, οι παίχτες του Σάρας έμειναν πιστοί στο πλάνο του προπονητή για 40 λεπτά, έφτασαν δικαίως σε μια άνετη επικράτηση με 80-60 και πλέον απέχουν μια νίκη μακριά από το φάιναλ φορ, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης η Ζαλγκίρις, με σωστές αποστάσεις, με παίχτες που έχουν διακριτούς ρόλους στο παρκέ (όχι μόνο προχθές, αλλά όλη τη σεζόν), τελείωσε το ματς στην ουσία από το πρώτο μέρος, με το σκορ να είναι 47-36 στο ημίχρονο. 23 ασίστ, έναντι των 12 που είχε ο Ολυμπιακός, αποτυπώνουν ακριβώς τη διαφορά του τρόπου παιχνιδιού των δύο ομάδων. Και πάλι πρώτος σκόρερ των Λιθουανών, ο Ντέιβις, που είχε 18π. Απίθανος Σάρας στη συνέντευξη τύπου, παρά το σχεδόν τέλειο παιχνίδι των παιχτών του, ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιώσει κάποιες λεπτομέρειες αν θέλει να βρίσκεται στο φάιναλ-φορ. Η έδρα που έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια η Ζαλγκίριο Αρίνα κι όπως είναι φυσικό κι απόψε έχει ανακοινωθεί στο sold-out.

Ολυμπιακός: Δεν έβγαλε κανένα από τα καλά του στοιχεία, που έδειξε στο δεύτερο παιχνίδι, προχθές ο Ολυμπιακός και δικαίως ηττήθηκε και πλέον ψάχνει μια νίκη σε ένα ματς δίχως αύριο. Και σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Μοναδικοί διψήφιοι οι Σπανούλης (13π.) και Ρόμπερτς (11π.) για τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που τελικά το να παίξουν οι "ανέτοιμοι" αποδείχθηκε λάθος. Περιορίστηκε αρκετά ο εξαιρετικός -του δευτέρου παιχνιδιού- ΜακΛιν, με τον τραυματία Μιλουτίνοφ να παίζει 10΄ και να έχει 3π/1ασ/1ριμπ. Εμφανώς εκτός ρυθμού κι ο Πρίντεζης, σε 24΄ είχε 3π., με 1/10 εντός πεδιάς. Εκτός τελευταίας προπόνησης ο Πρίντεζης, θα εκτιμηθεί πριν το τζάμπολ η κατάστασή του. Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Μιλουτίνοφ. Αναγνώρισε τα λάθη των παιχτών του στη δεύτερη περίοδο, ο κόουτς Σφαιρόπουλος και υπογράμμισε πως αν παίξει κι απόψε έτσι ο Ολυμπιακός τότε δεν έχει καμία τύχη για να προκριθεί. Έκλεισε τη συνέντευξή του δίνοντας συγχαρητήρια στους τραυματίες παίχτες του, που αγωνίζονται με ένεση στα τελευταία ματς.

Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός παίζει και πάλι "με την πλάτη στον τοίχο" και το "πρέπει" της Ζαλγκίρις απόψε είναι ακόμα μεγαλύτερο. Πάντως οι παίχτες του Σάρας έδειξαν καλά προετοιμασμένοι, στο κομμάτι της ψυχολογίας. Ερωτηματικό το πόσο θα χρησιμοποιηθούν οι τραυματίες του Ολυμπιακού και σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν. Ματς περισσότερο για live-bet.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags