Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κριστιάνο θα σε πληρώσει σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις στο Ρεάλ-Μπάγερν
| 2018-05-01 13:09:00

Ο Κριστιάνο θα σε πληρώσει σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις στο Ρεάλ-Μπάγερν

Sportdog Team
Ο Κριστιάνο θα σε πληρώσει σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις στο Ρεάλ-Μπάγερν

Πόνταρε και... δεν θα χάσεις.

Ρεάλ Μαδρίτης: Με φουλ αναπληρωματικούς στη σύνθεση της, επικράτησε της Λεγκανές με 2-1 το Σάββατο, σε ένα αδιάφορο ουσιαστικά ματς, καθώς αμφότερες δεν κυνηγούσαν κάτι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Προηγήθηκε νωρίς με τον Μπέιλ και «καθάρισε» ουσιαστικά το παιχνίδι με δεύτερο γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Δέχθηκε την μείωση στο 66’ για το τελικό σκορ, ενώ ανησύχησε σε κάποιες περιπτώσεις για ισοφάριση. Όλο το «βάρος» έχει πέσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου την Τετάρτη το βράδυ έφυγε με τεράστιο διπλό από το Μόναχο και την έδρα της Μπάγερν με 1-2. Βρέθηκε να χάνει από το 28’, αλλά ο Μαρσέλο με ένα μονοκόμματο σουτ στο 44’ ισοφάρισε και στο δεύτερο μέρος περίμενε υπομονετικά την κατάλληλη κόντρα για να χτυπήσει. Ένα λάθος της Μπάγερν στο 57’ ήταν αρκετό για να κάνει την ανατροπή και το 1-2. Είναι πλέον μια ανάσα από τον τελικό.

Αγωνιστικά Νέα: O μπακ Νάτσο (24/3) ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι στην αποστολή. Εκτός αυτής είναι ο μπακ Καρβαχάλ (24/0) που χτύπησε στο Μόναχο, ενώ δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί και ο καλός μεσοεπιθετικός Ίσκο (28/6) και έμεινε εκτός. Σημαντική απουσία αυτή για τον Ζιντάν, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Θα μπει ο Ασένσιο λογικά στη θέση του αν δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη ο Ζιζού.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Κ. Νάβας – Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Ασένσιο – Μπενζεμά, Κριστιάνο

Μπάγερν Μονάχου: Πολύ πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 4-1 επικράτησε της Άιντραχτ το Σάββατο εντός έδρας, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και το μυαλό στη Μαδρίτη. Ήταν λογικό από τη στιγμή που έχει «καθαρίσει» το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, πέτυχε δεύτερο στο 76’, αλλά το 2-1 έγινε άμεσα. Δέχθηκε πίεση, ωστόσο πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 87’ και στο 90’. Όλοι ασχολούνται με τον ημιτελικό στη Μαδρίτη και το πως θα καταφέρει η Μπάγερν να πάρει την πρόκριση στον τελικό, έπειτα από το 1-2 του πρώτου αγώνα, που την έχει φέρει σε πολύ δύσκολή θέση. Ο Χάινκες είπε πως δεν πρέπει να κάνει λάθη η ομάδα του για να έχει ελπίδες.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησαν στο πρώτο ματς με την Ρεάλ και δεν υπολογίζονται ο βασικότατος εξτρέμ Ρόμπεν (21/5) και ο καλός στόπερ Μπόατενγκ (19/1). Παραμένει εκτός ο Νόιερ (βασικός κίπερ, 4/0), που προπονείται σε μεγάλο ποσοστό κανονικά, όμως δεν σκοπεύει να είναι πίσω πριν τον Μάιο. Χάνει τη σαιζόν ο Κομάν (βασικός εξτρέμ). Συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πλάνων ο Βιντάλ (βασικός μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ούλραϊχ - Κίμιχ, Χούμελς, Σούλε, Αλάμπα– Μαρτίνεζ, Τιάγκο - Χάμες, Μίλερ, Ριμπερί - Λεβαντόφσκι.

Εκτίμηση
Η Μπάγερν είναι αναγκασμένη να παίξει επιθετικά από την αρχή για να βρει τα δύο γκολ που χρειάζεται. Η Ρεάλ θα βρει χώρους και είναι πολύ επικίνδυνη. Αν το ματς ανοίξει από νωρίς το over 3.5 είναι εφικτό, με το over 2.5 να πληρώνει ψίχουλα. G/G & over 3.5.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags