Facebook Pixel Sportdog.gr | Θες να πας ταμείο; Να τι θα ποντάρεις στο Ρόμα - Λίβερπουλ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-02 09:51:00

Θες να πας ταμείο; Να τι θα ποντάρεις στο Ρόμα - Λίβερπουλ!

Sportdog Team
Θες να πας ταμείο; Να τι θα ποντάρεις στο Ρόμα - Λίβερπουλ!

Σπουδαίο ματς απόψε!

Ρόμα

Δεν την έπαιρνε για απώλειες στο πρωτάθλημα και με ελάχιστες αλλαγές στη σύνθεση της, επικράτησε της Κιέβο εντός έδρας με 4-1. Αποφασισμένη από την αρχή, το «καθάρισε» με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στο 65’ και στο 67’, παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 56’. Ενδιάμεσα στο 59’, είχε γλιτώσει σε πέναλτι των φιλοξενούμενων. To τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ της Κιέβο λίγο πριν το φινάλε. Μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία, έχει δυσκολέψει πολύ η πρόκριση στον τελικό, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, διότι μέχρι το 80’ έχανε με 5-0. Τουλάχιστον έβαλε δύο γκολ στο τέλος και ελπίζει σε ακόμα μια επική ανατροπή, όπως είχε κάνει κόντρα στη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού ο καλός μεσοεπιθετικός Περότι (24/5), όπως και ο χαφ Στρούτμαν (30/1). Οι μακροχρόνιοι απόντες πλέον δεν επηρεάζουν. Ο κόουτς Ντι Φραντζέσκο τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για να πετύχει άλλη μια επική ανατροπή, αλλά γνωρίζουν άπαντες ότι είναι δύσκολο να ξανά συμβεί αυτό. Θα το παλέψουν πάντως και όπου βγει.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Άλισον - Φλορέντσι, Φάτσιο, Μανωλάς, Κολάροφ - Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι, Ναϊνγκολάν - Ελ Σαράουι, Σικ, Τζέκο

Λίβερπουλ

Υποτίμησε την Στόουκ και τελικά το… πλήρωσε με γκέλα η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 0-0 εντός έδρας το Σάββατο. Πίεσε για το γκολ ειδικά στο δεύτερο μέρος, αλλά πολλά από τα «αστέρια» της δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έτσι δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των «πότερς». Αγχώθηκε όσον αφορά για την 4άδα, αλλά συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Το μυαλό όλων ήταν εύλογα στο μεγάλο ματς με την Ρόμα, καθώς η Λίβερπουλ είναι μια ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι έκανε τρομερή εμφάνιση για 80΄ και είχε φτάσει στο 5-0, αλλά στο τέλος χαλάρωσε και το πλήρωσε με δύο γκολ για το τελικό 5-2. Θα πάει υποψιασμένη για να μην πάθει ότι και η Μπαρτσελόνα στην προηγούμενη φάση.

Αγωνιστικά Νέα: Μακροχρόνια τα προβλήματα για τον Κλόπ, με μοναδική νέα απουσία αυτή του χαφ Τσάμπερλεϊν (32/3) που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο παιχνίδι με την Ρόμα. Ουσιαστικά μια αλλαγή θα έχει στην ενδεκάδα ο έμπειρος κόουτς σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ο Γερμανός τεχνικός είναι υποψιασμένος και τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι και θα αναζητήσει γκολ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Κάριους – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον - Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Μίλνερ – Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

Εκτίμηση

Η Ρόμα στην έδρα της τα παλεύει πολύ περισσότερο σε σχέση με τα εκτός όπου υστερεί. Θα μπει γερά στο ματς για να βρει ένα γρήγορο γκολ. Η Λίβερπουλ ξέρει ότι δεν χρειάζεται να ανοιχτεί, ενώ περνάει και με ήττα. 1 DNB η επιλογή μας.

Πηγή: foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags