Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάμε γερό ταμείο με ρίσκο! Να τι θα παίξεις στο Γιουβέντους - Μίλαν!
| 2018-05-09 14:33:00

Πάμε γερό ταμείο με ρίσκο! Να τι θα παίξεις στο Γιουβέντους - Μίλαν!

Sportdog Team
Πάμε γερό ταμείο με ρίσκο! Να τι θα παίξεις στο Γιουβέντους - Μίλαν!

Τελικός Κυπέλλου στην Ιταλία.

Γιουβέντους

Επικράτησε της Μπολόνια με 3-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και δε χάνει με τίποτα και το φετινό τίτλο. Βρίσκεται 6 πόντους πάνω από τη Νάπολι, ενώ απομένουν 2 αγώνες για το φινάλε και αν κερδίσει και τη Μίλαν στο σημερινό τελικό του Coppa Italia, θα κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ. Κυνηγούσε στο σκορ από το ημίωρο, χρονικό σημείο όπου δέχτηκε πέναλτι, όμως στην επανάληψη σοβαρεύτηκε πλήρως και ανέτρεψε ολοκληρωτικά το σκηνικό. Ισοφάρισε αρχικά με αυτογκόλ στο 52' και μέσα στα επόμενα 17 λεπτά πραγματοποίησε το τελικό 3-1 έχοντας σκόρερς τους Κεντίρα και Ντιμπάλα. Ο κόουτς Αλέγκρι δήλωσε φυσικά πως το η κατάκτηση και του φετινού νταμπλ είναι στις επιδιώξεις της «Μεγάλης Κυρίας» προσθέτοντας ότι περιμένει έναν πολύ απαιτητικό και δύσκολο τελικό σήμερα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποθεραπεύτηκαν και είναι διαθέσιμοι ο αναπληρωματικός μέσος Στουράρο (11/0) και ο βασικός επιθετικός Μάντζουκιτς (30/5), ενώ ποινή τιμωρίας θα εκτίσει ο βασικότατος κεντρικός αμυντικός Κιελίνι (26/0). Επιστρέφει ο βασικός κεντρικός μέσος Πιάνιτς (29/4), ενώ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το σημερινό τελικό ο παγκίτης κεντρικός αμυντικός Χέβεντες (3/1) και ο σημαντικός ακραίος οπισθοφύλακας Ντε Σίλιο (11/1), αν και δεν είναι 100% έτοιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μπουφόν - Κουαδράδο, Μπαρτσάλι, Μπενατιά, Σάντρο - Κεντίρα, Ματουιντί, Πιάνιτς - Ντάγκλας Κόστα, Ιγουαΐν, Ντιμπάλα

Μίλαν

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο «Σαν Σίρο» και υπέταξε άνετα την αδύναμη Βερόνα με σκορ 4-1 στον αγώνα του Σαββάτου που μας πέρασε. Σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία οδηγεί στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας χρονιάς και θα προσπαθήσει να παραμείνει εκεί, καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Είχε εκρηκτική εκκίνηση, απέκτησε το προβάδισμα χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Τσαλχάνογλου στο 10' και μισή περίπου ώρα αργότερα ο Κουτρόνε έκανε το 2-0. Οι «ροσονέρι» δεν κατέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος και με τους Αμπάτε και Μπορίνι να χρίζονται και αυτοί σκόρερς ολοκλήρωσαν το θρίαμβο. Ενόψει του σημερινού τελικού του κυπέλλου κόντρα στη Γιουβέντους, ο στόπερ Ρομανιόλι εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο χαφ Μποναβεντούρα είπε πως η ομάδα του οφείλει να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι προκειμένου να αναδειχθεί νικήτρια.

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει να αντιμετωπίζει τραυματισμό ο πολύτιμος ακραίος οπισθοφύλακας Κόντι (2/0), ο οποίος απουσιάζει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μιλανέζων και δεν είναι και πάλι σε θέση να ενισχύσει το δύσκολο έργο των υπόλοιπων συμπαικτών του. Αντιθέτως ανάρρωσε ο βασικός κεντρικός μέσος Μπίγλια (27/1) και βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γκατούζο, όμως εκτιμούμε πως δεν θα πάρει φανέλα βασικού.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ντοναρούμα - Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Ροντρίγκες - Μποναβεντούρα, Κεσί, Λοκατέλι - Σούσο, Κουτρόνε, Τσαλχάνογλου

Εκτίμηση
Η Γιουβέντους βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση και του φετινού σκουντέτο και θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις της να νικήσει και στο σημερινό τελικό κυπέλλου. Η Μίλαν είναι επίσης διψασμένη για τον τίτλο, θα λέγαμε επιθυμεί το τρόπαιο περισσότερο από τη «Βέκια Σινιόρα» και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας το διπλό με ασιατικό χάντικαπ +0,5.

Πηγή: foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags