Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάμε ταμείο στον τελικό του Κυπέλλου! Τί ποντάρουμε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ;
| 2018-05-12 11:36:00

Πάμε ταμείο στον τελικό του Κυπέλλου! Τί ποντάρουμε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Πάμε ταμείο στον τελικό του Κυπέλλου! Τί ποντάρουμε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ;

Πολλά και ενδιαφέρονται στοιχήματα.

ΑΕΚ
Το 1o πρωτάθλημα έπειτα από την σεζόν 1993-94 και το 12ο συνολικά στην ιστορία της πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλάθλους της εντός και εκτός γηπέδου. Για την τελευταία αγωνιστική της Super League επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη χάρη σε γκολ του Αραούχο στο 34ο λεπτό.

Προέρχεται από 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ σε αυτό το διάστημα! Αναζητά το 1o νταμπλ μετά την σεζόν 1977-78 και 3o συνολικά στην ιστορία της. Η Ένωση διαθέτει εξαιρετική ψυχολογία και στις δηλώσεις τους άπαντες δείχνουν αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να επιβεβαιώσουν την φετινή κυριαρχία τους. Είναι η 5η φορά που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου και μετρά 3 νίκες, τελευταία τον Ιούνιο του 1983 και πάλι στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων έχει επιστήσει την προσοχή της στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο και ταυτόχρονα δήλωσε την αντίθεσή της για την μη εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές και τον ορισμό ενός ξένου στον σημερινό τελικό.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω καρτών ο μέσος Κονέ (13/1) και λόγω τραυματισμών ο Ιρανός μεσοεπιθετικός Μασούντ (12/0) και ο Σουηδός μέσος Γιόχανσον (8/1). Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να τοποθετήσει τον Βραζιλιάνο μπακ Γκάλο ως δεξί εξτρέμ και από πίσω του τον Μπακάκη, με τον Σουηδό, Χουλτ να παίρνει φανέλα βασικού ως αριστερός μπακ. Λογικά δεν σπάει το δίδυμο Σιμόες, Γαλανόπουλου στα χαφ, εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη με Λαμπρόπουλο

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπάρκας – Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ – Σιμόες, Γαλανόπουλος – Γκάλο, Αραούχο, Μπακασέτας - Λιβάγια

ΠΑΟΚ 
Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στην Τούμπα χάρη σε τέρματα των Πέλκα (9΄) και Πρίγιοβιτς (15΄, 90΄). Με τα δύο αυτά γκολ ο Σέρβος επιθετικός έφτασε τα 19 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην φετινή Super League. Ωστόσο άπαντες θεωρούν την ομάδα αδικημένη από το γεγονός ότι τερμάτισε στην 2η θέση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δηλώνει ότι κανονικά ο ΠΑΟΚ έχει 70 βαθμούς και παιχνίδι λιγότερο, μη αποδεχόμενος τις καταδικαστικές αποφάσεις για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα.  Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί στον τελικό ως κάτοχος του τροπαίου που κατέκτησε πέρυσι στον επεισοδιακό τελικό στον Βόλο και θα διεκδικήσει το 6ο Κύπελλο στην ιστορία του, έχοντας υπάρξει επίσης άλλες 13 φορές φιναλίστ. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση-οδηγία για τους οπαδούς που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και έδειξε συγκαταβατική με τον ορισμό ξένου διαιτητή.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Έτσι συμπεριέλαβε τους πάντες στην αποστολή και λίγες ώρες πριν τον αγώνα θα αποφασίσει ποιοι τελικά θα κοπούν, χωρίς να αναμένονται πάντως εκπλήξεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν απέφυγε να μιλήσει εκ νέου για «κλοπή τίτλου» στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου και επίσης έκανε λόγο για δύο ομάδες που παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια – Κάνιας, Μαουρίσιο – Τζαλμά Κάμπος, Πέλκας, Μακ - Πρίγιοβιτς

Εκτίμηση
Αν ο τελικός γινόταν στην Τούμπα θα έκανα all in στον ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο ΟΑΚΑ όμως η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο, παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στις εξέδρες. Βασική επιλογή το Over 1.5 σε καλή απόδοση, δίνω τύχη στην κόκκινη κάρτα σε απόδοση κάτι παραπάνω από διπλασιασμό και πιστεύω και στο Over 9.5 των κόρνερ.

Πηγή: foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags