Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με το Καλλιθέα-Κισσαμικός; Να τι πρέπει να παίξεις
| 2018-05-28 09:34:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με το Καλλιθέα-Κισσαμικός; Να τι πρέπει να παίξεις

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με το Καλλιθέα-Κισσαμικός; Να τι πρέπει να παίξεις

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Καλλιθέα: Πήγε αδιάφορη στα Τρίκαλα και δεδομένων των συνθηκών, μάλλον την αδικεί το τελικό 1-0, σύμφωνα με το foxbet.gr. Είχε ευκαιρίες για κάτι παραπάνω, αυτό δεν ήρθε ποτέ όμως. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ικανοποίηση στον αθηναϊκό σύλλογο για την εμφάνιση. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η Καλλιθέα έχει ήδη υποβιβαστεί και οι τελευταίες στροφές της σεζόν ήταν τυπική διαδικασία. Από την ΠΑΕ πάντως, εξακολουθούν να τονίζουν σε όλους τους τόνους πως θα κινηθούν νομικά, ελπίζοντας σε αφαιρέσεις βαθμών στους αντιπάλους, ώστε να ευνοηθούν. Στο πλαίσιο αυτό, κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΑΟΤ, υποστηρίζοντας πως οι Θεσσαλοί δεν κατέβαλαν έγκαιρα τα ασφαλιστήρια τους. Έλυσε το συμβόλαιό του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ταλέντο (14/3). Στο τελευταίο ματς της σεζόν, ο κόουτς Παντέλης δεν υπολογίζει στον χαφ Μάκο (28/3) και τον εξτρέμ Γκέτσι (24/0) που «κουβαλάνε» τιμωρίες. Απών για προσωπικούς λόγους θα είναι παράλληλα ο αμυντικός χαφ Καντέ (31/0).

ΑΟ Χανιά Κισσαμικός: Ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και δίκαια τερματίζει τόσο ψηλά. Από τα πιο σταθερά σύνολα της κατηγορίας, κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους και δικαιώθηκε, αφού εκτός απροόπτου θα τερματίσει στην 4η θέση. Μάλιστα, στα Χανιά περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, που δεν αποκλείεται να τους στείλει στην παραπάνω κατηγορία. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του, «σκόρπισε» εντός έδρας με σκορ 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας που παρατάχθηκε με τη δεύτερη ομάδα. Τις επόμενες ημέρες εν τω μεταξύ, αναμένονται εξελίξεις και στις συζητήσεις της διοίκησης με τον Γιώργο Πετράκη, προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στις 10 τελευταίες αγωνιστικές ο Κισσαμικός. Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο φορ Λέο (29/8), που αποκλείστηκε από την αποστολή. Μαζί του και ο φορ Ξυδάς (28/12), ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.

Εκτίμηση

Μετά τη χθεσινή νίκη της Δόξας Δράμας, ο Κισσαμικός θέλει μόνο νίκη για να τερματίσει στην 4η θέση. Θεωρούμε πως απέναντι στην υποβιβασμένη, αποδεκατισμένη και αδιάφορη Καλλιθέα, μπορεί να πάρει το διπλό. Πιθανότατα μάλιστα θα ανοίξει το ματς, αφού οι γηπεδούχοι δεν φημίζονται για την αμντική τους λειτουργία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags