Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπουδαίο φιλικό εν όψει Μουντιάλ! Τι παίζουμε στο Βέλγιο-Αίγυπτος;
| 2018-06-06 09:50:00

Σπουδαίο φιλικό εν όψει Μουντιάλ! Τι παίζουμε στο Βέλγιο-Αίγυπτος;

Sportdog Team
Σπουδαίο φιλικό εν όψει Μουντιάλ! Τι παίζουμε στο Βέλγιο-Αίγυπτος;

Βέλγιο

Το Βέλγιο συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ πέρασε… σβηστά από τα προκριματικά, έχοντας απολογισμό (9-1-0) και 28 βαθμούς. Το Σάββατο έδωσε το πρώτο τεστ ενόψει Μουντιάλ και αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με την Πορτογαλία. Στο πρώτο μέρος ήταν κατώτερο και γλίτωσε το γκολ, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε, πίεσε, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Μετά το τέλος του αγώνα όλη η προσοχή έπεσε πάνω στον αρχηγό Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο μηρό. Ο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι έφερε ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο Μουντιάλ είναι υπέρ του. Σήμερα παίζει το 2ο φιλικό με την Αίγυπτο, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να παραμένει εκτός. Στις 11/6 θα δώσει την πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Κόστα Ρίκα και στις 18/6 αντιμετωπίζει τον Παναμά στην πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Η αποστολή του Βελγίου: Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Τσέλσι), Μινιολέ (Λίβερπουλ), Κάστελς (Βόλφσμπουργκ)- Αμυντικοί: Βερτόνγκεν (Τότεναμ), Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Βερμάελεν (Μπαρτσελόνα), Μενιέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπογιάτα (Σέλτικ) -Μέσοι: Βίτσελ (Τιανγίν Κουανγιάν), Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Καράσκο (Νταλιάν Γιφάνγκ), Τσαντλί (Γουέστ Μπρομ), Τίλεμανς (Μονακό), Γιανουζάι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ντεντόνκερ (Άντερλεχτ)- Επιθετικοί: Αζάρ (Τσέλσι), Μέρτενς (Νάπολι), Λουκάκου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπατσουαγί (Τσέλσι), Αζάρ (Γκλάντμπαχ)

Αίγυπτος

Η Αίγυπτος ζει ιστορικές στιγμές μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά άπαντες στη χώρα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του ήρωα Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο αστέρας της Λίβερπουλ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο, αλλά όλες οι πληροφορίες λένε ότι θα προλάβει. Όσον αφορά την προετοιμασία η Αίγυπτος συνεχίζει να δίνει φιλικά. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Κουβέιτ και η εικόνα της δεν ήταν καλή. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και στο 81' ο Ασράφ έφερε το ματς στα ίσια. Τώρα πάει στην έδρα του πανίσχυρου Βελγίου και θα πρέπει να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι για να γλιτώσει την ήττα. Αυτό το ματς θα είναι η τελευταία πρόβα πριν το πρώτο παιχνίδι στο Μουντιάλ με την Ουρουγουάη στις 15/6.

Η αποστολή της Αιγύπτου: Τερματοφύλακες: Εκράμι (Αλ Αχλί), Ελ Χανταρί (Αλ Τααβούν), Ελ Σεναουϊ (Αλ Αχλί) - Αμυντικοί: Αμπντέλ Σαφί (Αλ Φατέχ), Ασράφ (Αλ Αχλί), Ελμοχαμαντί (Αστον Βίλα), Φατί (Αλ Αχλί), Γκαμπέρ (Λος Αντζελες), Γκαμπρ (Ζάμαλεκ), Χαμντί (Ζάμαλεκ), Χεγκάζι (Γουέστ Μπρομ), Σαμίρ (Αλ Αχλί) - Μέσοι: Ελνένι (Αρσεναλ), Ελ Σαϊντ (Αλ Αχλί Τζέντα), Χαμέντ (Ζάμαλεκ), Καράμπα (Αλ Ιτιχαντ Τζέντα), Μόρσι (Γουίγκαν), Σικαμπάλα (Αλ Ραέντ), Σομπι (Στόουκ Σίτι), Χασάν (Κασίμπασα), Ουάρντα (Ατρόμητος) - Επιθετικοί: Μοσέν (Αλ Αχλί), Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Εκτίμηση
Οι γηπεδούχοι διαθέτουν εξαιρετική ομάδα σε όλες τις γραμμές και είναι ικανοί να περάσουν το εμπόδιο της Αιγύπτου. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τον Σαλάχ είναι άλλη ομάδα και δύσκολα θα αντέξουν μέσα στις Βρυξέλλες. Μικρή απόδοση του άσου, αξίζει το συνδυαστικό 1 & over 2.5.

Πηγή: foxbet.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags