Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Ισπανία θα σε πληρώσει σήμερα - Δες τι πρέπει να παίξεις εναντίον της Τυνησίας
| 2018-06-09 13:04:00

Η Ισπανία θα σε πληρώσει σήμερα - Δες τι πρέπει να παίξεις εναντίον της Τυνησίας

Sportdog Team
Η Ισπανία θα σε πληρώσει σήμερα - Δες τι πρέπει να παίξεις εναντίον της Τυνησίας

Πληρώνει καλά.

Tυνησία: Σαν να έχει χάσει τη συνοχή της στην άμυνα τελευταία η Τυνησία, η οποία μετράει δύο διαδοχικές ισοπαλίες με 2-2, σύμφωνα με το foxbet.gr. Πρώτα με την Πορτογαλία και έπειτα με την Τουρκία, σε ένα ματς που θα μπορούσε και θα έπρεπε να έχει κερδίσει. Βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 56΄, αλλά ισοφάρισε άμεσα και στο 59’ είχε παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής αντιπάλου. Στο 79’ έφερε τούμπα το ματς, αλλά δεν το κράτησε και στο τέλος δέχθηκε την ισοφάριση. Τώρα θα δώσει πολύ δυνατό φιλικό, το τελευταίο πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Είναι ήδη στην Ρωσία και η προετοιμασία της έχει μπει στην τελική ευθεία. Είναι σταθερή πάντως και στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν έχει ηττηθεί.

Η αποστολή της Τυνησίας: Τερματοφύλακες: Φαρούκ Μπεν Μουστάφα (Αλ Σαμπάμπ), Μόες Χασέν (Σατορού), Αϊμέν Μαχλούθι (Αλ Μπάτεν), Αμυντικοί: Ραμί Μπεντούι (Ετουάλ Σαχέλ), Γιόχαν Μπεναλουάνε (Λέστερ), Σίαμ Μπεν Γιούσεφ (Κασίμπασα), Ντίλαν Μπροντ (Γάνδη), Ουσάμα Χαντάντι (Ντιζόν), Αλί Μααλούλ (Αλ Αχλί), Γιασίν Μεριά (Σφαξιέν), Χαμντί Ναγκές (Ζάμαλεκ), Μέσοι: Μοχάμεντ Αμίν Μπεν Αμόρ (Αλ Αχλί), Γκαϊλέν Τσααλί (Εσπεράνς), Αχμέντ Χαλίλ (Κλαμπ Αφρικέν), Σαϊφεντίν Χαούι (Τρουά), Φεριάνι Σασί (Αλ Νασρ), Ελίς Σκχίρι (Μονπελιέ), Επιθετικοί: Φακχρεντίν Μπεν Γιούσεφ (Αλ Ιτιχάντ), Σαμπέρ Χαλίφα (Κλαμπ Αφρικέν), Βαχμπί Κζαρζί (Ρεν), Ανίς Μπαντρί (Εσπεράνς), Μπασέμ Σραρφί (Νις), Ναίμ Σλίτι (Ντιζόν)

Ισπανία: Δύο φιλικά ματς θα δώσει πριν την πρεμιέρα της στο Μουντιάλ η Ισπανία. Στο πρώτο που έγινε στη χώρα της, έφερε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ελβετία. Προηγήθηκε στο 29’ με τον Οντριοθόλα, αλλά στο 62’ δέχθηκε την ισοφάριση. Δεν ενθουσίασε με την απόδοση της, αλλά έγιναν και πολλές δοκιμές από τον Λοπετέγκι όπως είναι λογικό. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και τώρα κόντρα στη Τυνησία, με το ματς να γίνεται στη Ρωσία. Θα είναι το τελευταίο ματς πριν την πρεμιέρα της στη μεγάλη διοργάνωση, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για την Ισπανία και το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει, αλλά η ποιότητα της είναι αδιαμφισβήτητη.

Η αποστολή της Ισπανίας: Τερματοφύλακες: Νταβίντ Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Πέπε Ρέινα (Νάπολι), Κέπα (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Αμυντικοί: Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Άλβαρο Οδριοθόλα (Σοσιεδάδ), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Νάτσο Μονρεάλ (Άρσεναλ), Μέσοι: Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Σαούλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λούκας Βάθκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Επιθετικοί: Ιάγκο Άσπας (Θέλτα), Ροδρίγο Μορένο (Βαλένθια), Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Εκτίμηση

Σαφώς τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχουν οι Ισπανοί κόντρα σε μια Τυνησία που δεν πατάει καλά κυρίως στην άμυνα. Θα αναζητήσουν αμφότερες το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν ψυχολογία. Το over 2.5 έχει πιθανότητες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags