Facebook Pixel Sportdog.gr | Πορτογαλία – Ισπανία: Ιβηρική... μάχη με το 2.15 στο προσκήνιο
| 2018-06-15 09:29:00

Πορτογαλία – Ισπανία: Ιβηρική... μάχη με το 2.15 στο προσκήνιο

Sportdog Team
Πορτογαλία – Ισπανία: Ιβηρική... μάχη με το 2.15 στο προσκήνιο

Πρεμιέρα στον δεύτερο όμιλο με ντέρμπι μεταξύ Ιβήρων. 

 

Πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου που βγάζει μια σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ Ιβήρων.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Φιτς Στάντιουμ» (21:00), χωρητικότητας 48.000 θέσεων, το οποίο εδρεύει στη πόλη Σότσι.

Ο Ιταλός Ρόκι έχει οριστεί για να διευθύνει την αναμέτρηση.

Τα 4 από τα 5 τελευταία ματς των Πορτογάλων έβγαλαν over 2,5, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας.

Δεν έχει ήττα στα τελευταία 20 παιχνίδια της η Ισπανία (φιλικά, προκριματικά).

Πορτογαλία: Έφτασε να παίζει την πρόκρισή της (και την πρωτιά) στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018, μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όταν και επικράτησε 1-0 (εντός) της Ελβετίας, για τον προκριματικό γύρο. Γενικότερα είχε μια σταθερή πορεία, βγάζοντας σημαντικές νίκες καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Πέτυχε γι’ άλλη μια φορά τον στόχο της και θα είναι παρούσα σε μια μεγάλη διοργάνωση. Προέρχεται από την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της, καθώς το 2016 κατέκτησε το Euro στα γήπεδα της Γαλλίας. Κυνική στο τελευταίο φιλικό πριν ταξιδέψει για την Ρωσία, καθώς επικράτησε άνετα 3-0 (εντός) της Αλγερίας, με τον τεχνικό Φερνάντο Σάντος να δοκιμάζει αρκετά πράγματα εντός των τεσσάρων γραμμών και να του βγαίνουν. Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Βέλγιο (0-0) και Τυνησία (2-2). Δεν ταξίδεψε με την ομάδα ο Κοεντράο (μπακ) έπειτα από δικό του αίτημα. Άπαντες παρόντες, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την πρεμιέρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ρουί Πατρίτσιο – Γκερέρο, Φόντε, Πέπε, Σέντρικ – Ζοάο Μάριο, Μουτίνιο, Σίλβα, Γουίλιαμ Καρβάλιο – Γκέντες, Ρονάλντο

Ισπανία: Χαμός επικρατεί στο στρατόπεδο των Ισπανών, κυρίως στο διοικητικό κομμάτι και στις τάξεις των φιλάθλων. Λοπετέγκι τέλος από την «φούριας ρόχας», με την εθνική Ισπανική ομοσπονδία να τον απολύει, διότι έκανε επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναλαμβάνει χρέη τεχνικού ο Ιέρο, ο παλαίμαχος στόπερ των Μαδριλένων, με τεράστια εμπειρία από Μουντιάλ και μεγάλους αγώνες, όχι όμως και προπονητική πείρα. Πάντως, οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω πως υπάρχει ηρεμία στην ομάδα και όλα κυλούν ομαλά. Στο προηγούμενο ματς, οι Ισπανοί επικράτησαν κυνικά 1-0 (εντός) της Τυνησίας, με αρκετούς «παγκίτες» να εισχωρούν στο β’ ημίχρονο και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Πέρασε… αέρας από την προκριματική φάση, δεν την σταμάτησε κανείς, παρά το γεγονός πως είχε και την Ιταλία στον όμιλό της, θεωρητικά έναν ποιοτικό και συνάμα δυσκατάβλητο αντίπαλο. Με πρόβλημα στο γόνατο ο Πικέ (στόπερ), γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το σημερινό (15/6), αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Οντριοθόλα, Πικέ, Ράμος, Άλμπα – Μπούσκετς, Αλκάνταρα, Ινιέστα – Ίσκο, Σίλβα, Κόστα

Εκτίμηση: Ντέρμπι μεταξύ Ιβήρων έβγαλε η πρώτη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο. Ρονάλντο vs Ράμος. Περιμένουμε δυνατό ματς απ’ όλες τις απόψεις, με τους Ισπανούς να έχουν την μπάλα στα πόδια τους για ώρα και τους Πορτογάλους να επιδιώκουν την γρήγορη κόντρα-επίθεση και στις στημένες φάσεις που θα κερδίσουν, έτσι ώστε να απειλήσουν τα καρέ του Ντε Χέα. Το συμβάν που έγινε με τον Λοπετέγκι αφήνει πολλά ερωτηματικά δίπλα από την «φούριας ρόχας». Το δεδομένο είναι πως διαθέτουν πολύ δυνατό ρόστερ, με ομοιογένεια και ένα τρομερό κράμα της παλιάς με την νέα γενιά. Θα τους στηρίξουμε στο 2.15.

21:00 Πορτογαλία – Ισπανία: 2 (2.15/Stoiximan)

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags