Facebook Pixel Sportdog.gr | Αργεντινή – Ισλανδία: Η ώρα του Μέσι!
| 2018-06-16 10:43:00

Αργεντινή – Ισλανδία: Η ώρα του Μέσι!

Sportdog Team
Αργεντινή – Ισλανδία: Η ώρα του Μέσι!

Να μπει με το δεξί θέλει η Αργεντινή σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Να της βάλει δύσκολα θέλει η Ισλανδία.

 

Αργεντινή: Έπαιξε με την φωτιά, αλλά τελικά δεν κάηκε η Αργεντινή. Πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στα τελικά του θεσμού την τελευταία αγωνιστική, με τον Μέσι να κάνει τα δικά του και να οδηγεί την Αργεντινή στην Ρωσία. Φέτος λογικά είναι η τελευταία του ευκαιρία και μετά από τρεις χαμένους τελικούς, θέλει το πολυπόθητο τρόπαιο. 

Με τον Σαμπαόλι στον πάγκο της από το 2016, έχει ως στόχο ένα ακόμα τελικό και αυτή… την φορά να το πάρει κιόλας. Πάντως στα φιλικά δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο και υπάρχει μεγάλος σκεπτικισμός στο στρατόπεδο της ομάδας. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, με τον κόσμο να είναι λίγο παγωμένος. Πάντως σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Αργεντινής τόνισε πως η ομάδα του είναι ενωμένη, στις τελευταίες προπονήσεις έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και θα είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα. 

Στα αγωνιστικά, πέρα από τα αγωνιστικά του κίπερ Ρομέρο και του μέσο Λαντσίνι, όλα τα βασικά στελέχη είναι ετοιμοπόλεμα. Ο μέσος Μπανέγκα προπονήθηκε ατομικά όλη την βδομάδα και λογικά θα ξεκινήσει από τον πάγκο. 

Ισλανδία: Συνεχίζει από εκεί που το άφησε στο Euro η Ισλανδία. Μετά την πρόκριση στους 8 του θεσμού, ήρθε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία, η πρόκριση στα τελικά του μουντιάλ. Πολύ καλή πορεία στον όμιλο, τερμάτισε πρώτη και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση, αφήνοντας πίσω ομάδες όπως η Κροατία, η Τουρκία, η Ουκρανία και η Φινλανδία. 

Στην διάρκεια των φιλικών πάντως προβλημάτισε, με τον Χάλκριμσον πάντως να κάνει πολλές δοκιμές. Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία, με δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα και όλοι περιμένουν το μεγάλο σημερινό ματς. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Ισλανδίας τόνισε πως το άγχος θα το έχει η Αργεντινή και η ομάδα του θα κατέβει στο ματς χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Στα αγωνιστικά, ο βασικότατος μέσος Γκούρναρσον, επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, πάντως δεν είναι έτοιμος να βγάλει πάνω από μιας ώρας αγώνα. Κανονικά θα αγωνιστεί και το μεγάλο αστέρια Σίγκουρντσον, που έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του. 

Λογικό φαβορί η Αργεντινή, αλλά ο άσσος είναι πολύ χαμηλός και δεν αξίζει. Αυτό που αξίζει περισσότερο, είναι το goal/goal με τις δύο ομάδες να δείχνουν ικανές να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. 

16:00 Αργεντινή – Ισλανδία: goal/goal 2.25 stoiximan

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags