Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας με το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο ταμείο σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-06-17 10:58:00

Θέλεις να πας με το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο ταμείο σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας με το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο ταμείο σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Το έβλεπες; Το έπαιξες.

Παναθηναϊκός: Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός στον τέταρτο τελικό και έδειξε και πάλι κάποια σημάδια -σχετικής- αλαζονείας, σύμφωνα με το Foxbet.gr. Σε "ρηχά νερά" και καλά κλεισμένος ο Καλάθης, αρκετά λάθη από όλους τους παίχτες της ομάδας και ελλιπής δημιουργία, ήταν τα τρία στοιχεία που οδήγησαν στην ήττα με 92-76. Ξεχώρισε με την απόδοση του ο Τζέιμς, που είχε 20π., 3ασ. και 4ριμπ., αλλά όσο ο Καλάθης δεν έχει χώρο δράσης, οι "πράσινοι" ζορίζονται. Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Παναθηναϊκός και κυρίως από τις αποφάσεις του διαιτητή Κορομηλά. Στο στόχαστρο της "πράσινης" ΚΑΕ και ο Ολυμπιακός, ενώ εντύπωση προκάλεσε η δίχως προηγούμενο επίθεση του Παναθηναϊκός προς τον Βασιλή Σκουντή, αναφορικά με την μετάδοση του έμπειρου δημοσιογράφου, στον τέταρτο τελικό. Ανακοίνωση στήριξης εξέδωσε η CosmoteTV προς τον Σκουντή, αλλάζοντας όμως τον σπίκερ για τον πέμπτο τελικό. Στο αγωνιστικό σκέλος, πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα, με τον Πασκουάλ να τους έχει όλους διαθέσιμους.

Ολυμπιακός: Έβγαλε χαρακτήρα σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν η ομάδα του Σφαιρόπουλου κι έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση με 92-76 απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο. Σημείο "κλειδί" στην αναμέτρηση το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" έβγαλαν εκτός ρυθμού κι εκτός παιχνιδιού τον Καλάθη. Από κει και πέρα, σημαντικές βοήθειες στους Σπανούλη και Πρίντεζη έδωσαν οι ΜακΛιν και Ρόμπερτς, παίχτες που σε αυτή τη σειρά των τελικών έχουν βγει μπροστά στις δύο νίκες του Ολυμπιακού. ΜακΛιν με 20π., 2ασ. και 5ριμπ. ο καλύτερος για τους "κόκκινους", ενώ νταμπλ-νταμπλ σημείωσε ο Πρίντεζης με 12π. και 11ριμπ. Παράπονα από την ΚΕΔ έχει ο Ολυμπιακός από τη δική του πλευρά, που θεωρεί "σκάνδαλο" τον ορισμό των διαιτητών. Στην προπόνηση και χθες και προχθές οι Αγγελόπουλοι, ενώ υπάρχει σκέψη να ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας και στο ΟΑΚΑ απόψε. Σε δηλώσεις τους οι μεγαλομέτοχοι της "κόκκινης" ΚΑΕ, τόνισαν ότι στο πρώτο επεισόδιο θα πάρουν την ομάδα και θα αποχωρήσουν από το ΟΑΚΑ.

Εκτίμηση

Αν και προσωπικά δεν το περίμενα, βλέπουμε ντέρμπι, που όμως στηρίζεται στην μη ικανότητα και του ενός και του άλλου να εκμεταλλευτεί στο 100% τις πολλές αδυναμίες του αντιπάλου. Εδώ που φτάσαμε και με τη σκοπιμότητα που θα υπάρχει, το θεαματικό μπάσκετ δεδομένα θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Under144.5.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags