Facebook Pixel Sportdog.gr | Σουηδία – Νότια Κορέα: Διαφορά ποιότητας και διπλασιασμός
| 2018-06-18 09:43:00

Σουηδία – Νότια Κορέα: Διαφορά ποιότητας και διπλασιασμός

Sportdog Team
Σουηδία – Νότια Κορέα: Διαφορά ποιότητας και διπλασιασμός

Σημαντικότατη αναμέτρηση για τον 6ο όμιλο.

Αναμέτρηση για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου εκεί βρίσκονται οι: Μεξικό 6, Γερμανία 0, Σουηδία 0, Νότια Κορέα 0.

Το ματς διεξάγεται στη «Νίζνι Νόβγκοροντ Αρένα», χωρητικότητας 47.440 θέσεων.

Μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία για τη Νότια Κορέα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Τα 8 από τα 9 τελευταία ματς της Σουηδίας, έβγαλαν under 2,5.

Σουηδία: Με καπετάνιο τον Γιάνε Άντερσον, η Σουηδία κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2006. Έλειπε σε δύο Μουντιάλ κι αυτό κόστισε στην ομοσπονδία και στην χώρα, σε ό,τι αφορά πάντα στον αθλητικό τομέα. Τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της, αφήνοντας νοκ άουτ την Ολλανδία, ενώ η Γαλλία κατέλαβε την πρώτη και πέρασε απευθείας. Έπαιξε με την Ιταλία στα μπαράζ και έκανε δύο σπουδαίες εμφανίσεις, αφήνοντάς την εκτός τελικής φάσης, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Μεάτσα» (ρεβάνς, 0-0). Ο Ζλάταν (φορ) δεν ακολούθησε ως γνωστόν την αποστολή. Κανονικά ο Φόρσμπεργκ (μεσοεπιθετικός) που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γόνατο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστισον – Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κλάασεν, Λάρσον – Τοϊβόνεν, Μπεργκ

Νότια Κορέα: Στον πρώτο προκριματικό όμιλο έκανε… ό,τι ήθελε. Πέρασε με το απόλυτο (8x8) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αντιμετώπισε αντιπάλους όπως το Λάος και το Μιανμάρ, εξ’ ου και η ολική της επικράτηση. Έχει ως ηγέτη τον Σον (μεσοεπιθετικός) της Τότεναμ, ο οποίος αποτελεί τον καλύτερο παίκτη –με διαφορά- της ομάδας. Τεχνικός της είναι ο Τάε Γιονγκ, που από τον Ιούνιο του 2017 έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διαχείρισης της εθνικής ομάδας. Παλαιότερα, ήταν στην U-20 της χώρας. Γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές, μιας και έχει δουλέψει για αρκετό καιρό στο εγχώριο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν προβλήματα, άπαντες παρόντες και χωρίς απρόοπτες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γου – Γιονγκ, Γιουνγκόνγκ, Χιονσού, Γιουχό – Σουνγιουένγκ, Γουγιόνγκ, Χιτσάν – Γου, Μιν, Τζαεούνγκ

Εκτίμηση: Ανώτερη ομάδα η Σουηδία, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Οι Κορεάτες έχουν το θετικό πως «τρέχουν» αρκετά εντός των τεσσάρων γραμμών, όμως τους λείπει η ποιότητα απ’ όλες τις γραμμές, εφόσον φυσικά εξαιρέσουμε τον Σον (μεσοεπιθετικός, Τότεναμ). Ένας παίκτης, δύσκολα θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να πάρει στις πλάτες του την ομάδα. Περιμέναμε πιο χαμηλά τον άσο, στο 2.02 υπάρχει αξία και πάμε στα αριστερά.

15:00 Σουηδία – Νότια Κορέα: 1 (2.02/Stoiximan)

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags