Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε στέλνουν ταμείο Χατζισαφί και Μασούντ - Τι να παίξεις σήμερα το Ιράν-Ισπανία
| 2018-06-20 10:20:00

Σε στέλνουν ταμείο Χατζισαφί και Μασούντ - Τι να παίξεις σήμερα το Ιράν-Ισπανία

Sportdog Team
Σε στέλνουν ταμείο Χατζισαφί και Μασούντ - Τι να παίξεις σήμερα το Ιράν-Ισπανία

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Ιράν: Μην το πει πουθενά! Σε ένα ματς που έκανε ελάχιστες ευκαιρίες και πήγε για την ισοπαλία, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στο Μαρόκο, με αυτογκόλ των αντιπάλων στην τελευταία φάση του ματς, σύμφωνα με το foxbet.gr. Είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο και κάπως έτσι έδειχνε το ματς ότι θα πάει στο 0-0. Δεν απειλήθηκε κιόλας ιδιαίτερα. Μετά την ισοπαλία της Ισπανίας με την Πορτογαλία, είναι στην κορυφή του ομίλου κι έχει πάρα πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Βέβαια ξέρει ότι πρέπει να πάρει αποτελέσματα από τα δύο μεγάλα φαβορί, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτό το Μουντιάλ. Ο προπονητής Κεϊρόζ ξέρει ότι υπάρχει «χρυσή» ευκαιρία για να πάει το Ιράν στους «16» έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Αγωνιστικά Νέα: Η λογική λέει ότι κόντρα στην Ισπανία να παίξει… ταμπούρι και να προσπαθήσει να «χτυπήσει» σε κάποιο στημένο ή κάποια αντεπίθεση. Δεν μπορεί να ανοιχτεί γιατί τότε θα έχει μεγάλο πρόβλημα. O στόπερ Τσεσμί χτύπησε και δεν υπολογίζεται. Ο αρχηγός Μασούντ τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα θα παίξει και για αυτόν και θα τα δώσει όλα για να τον κάνει χαρούμενο.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Μπεϊρανβάντ – Ρεζαϊενάν, Πουραλιγκανζί, Μονταζερί – Μασούντ, Εζατολαχί, Χατζισαφί, Εμπραχίμι – Αμιρί, Αζμούν, Τζαχανμπάκς

Ισπανία: Πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να δουν το πώς θα αντιδράσει στα τελευταία γεγονότα η Ισπανία (απομάκρυνση Λοπετέγι, ανάληψη τεχνικής ηγεσίας από Ιέρο) και έδωσε μια καλή απάντηση με το 3-3 απέναντι στην Πορτογαλία. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει κερδίσει κιόλας, αλλά ο Ρονάλντο έκανε χατ – τρικ στο 88’ με απευθείας φάουλ όπου διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Είχε βρεθεί να χάνει με πέναλτι στα πρώτα λεπτά του ματς, ισοφάρισε στο 24’ με τον Ντιέγκο Κόστα, αλλά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Ντε Χέα «έπνιξε» γκολ σε σουτ του Ρονάλντο. Έβγαλε χαρακτήρα όμως και μέσα σε τρία λεπτά (55΄, 58΄) έκανε την ανατροπή για το 2-3. Στο τέλος δέχθηκε την ισοφάριση. Ο Ινιέστα λέει ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι πολύ καλό και αυτό θα βγει και στο γήπεδο στη συνέχεια.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μπακ Καρβαχάλ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, μιας και στην πρεμιέρα δεν έπαιξε. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Ιέρο, ο οποίος δεν θα κάνει άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Υπάρχει ανησυχία για τα τρία γκολ που δέχθηκε η «φούρια ρόχα» στην πρεμιέρα, αλλά άπαντες πιστεύουν ότι η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο γενικά στη συνέχεια. Πρέπει να έρθει νίκη τώρα για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ντε Χέα – Καρβαχάλ, Πικέ, Ράμος, Ζόρντι Άλμπα – Μπούσκετς, Κόκε – Ινιέστα, Ίσκο, Σίλβα - Ντιέγκο Κόστα.

Εκτίμηση

To Ιράν θα παίξει... ταμπούρι απέναντι στην Ισπανία μήπως και καταφέρει να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό. Είναι πολύ έμπειρος ο Κεϊρόζ για να δώσει εντολή για επίθεση. Η Ισπανία δεν είναι καλά, αλλά πιστεύουμε πως θα κερδίσει έστω και δύσκολα. Θα πάμε στο combo bet 2 & under 3,5.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags