Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολωνία – Κολομβία: Πρόωρος τελικός για γκολ…
| 2018-06-24 12:04:00

Πολωνία – Κολομβία: Πρόωρος τελικός για γκολ…

Sportdog Team
Πολωνία – Κολομβία: Πρόωρος τελικός για γκολ…

Μετά τις ήττες στην πρεμιέρα, Πολωνία και Κολομβία καίγονται σήμερα για την νίκη.

 

Πολωνία: Τα κατάφερε η Πολωνία και τώρα τρέχει. Ήττα στην πρεμιέρα από την Σενεγάλη, με σκορ 2-1 και από φαβορί στον όμιλο, έγινε αουτσάιντερ. Κακή τακτική, μπήκε στο ματς με πολύ επιθετικούς προσανατολισμούς, άφησε χώρους στους Σενεγαλέζους που τους εκμεταλλεύτηκαν και της έκαναν την ζημιά. 

Πλέον, με την πλάτη στον τοίχο, δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη σήμερα, για να συνεχίζει να ελπίζει σε πρόκριση. Στα θετικά είναι πως γυρίζει ο ηγέτης της άμυνας Γκλικ, έστω και αν δεν είναι στο 100%, με το σύστημα να γίνεται 3-4-2-1, αυτό που δούλευαν τους τελευταίους μήνες. 

Σε δηλώσεις του για την σημερινή αναμέτρηση, ο Ναβάλκα τόνισε πως σέβονται πολύ την Κολομβία, είναι μια πολύ καλή ομάδα με σταθερό κορμό, εδώ και πολλά χρόνια. Θα είναι ένα πολύ δυνατό ματς, αλλά θα τα δώσουν όλα για την νίκη. 

Στα αγωνιστικά, εκτός του Γκλικ, έτοιμος είναι και ο Κουρζάβα, που έχασε το πρώτο ματς με θλάση. Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Μπλατσικόβσκι και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για σήμερα. 

Κολομβία: Με το αριστερό μπήκε η Κολομβία στο παγκόσμιο κύπελλο, ήττα με 2-1 από την Ιαπωνία και τώρα τρέχει. Δεν την πήγε καθόλου του ματς, πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ κα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Το πάλεψε στην συνέχεια όσο μπορούσε, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. 

Πάντως παρά την ήττα, υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα πως μπορούν να καταφέρουν να πάρουν την νίκη σήμερα και την πρόκριση για τους 16 του θεσμού. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Κολομβίας, Πέκερμαν τόνισε πως θα πρέπει να αφήσουν πίσω το ματς της πρεμιέρας και να επικεντρωθούν σε αυτό με την Πολωνία. 

Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο βασικός αμυντικός χαφ Σάντσες. Από εκεί και πέρα, όλα τα βασικά στελέχη είναι ετοιμοπόλεμα, για την μεγάλη σημερινή μάχη. 

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη και για τις δύο ομάδες, που θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς, με το goal / goal και το over 2.5 να παίζουν δυνατά. 

21:00 Πολωνία – Κολομβία goal/goal 1.80 stoiximan
21:00 Πολωνία – Κολομβία over 2.5 2.05 stoiximan

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags