Facebook Pixel Sportdog.gr | Σερβία – Βραζιλία: Ταχύτητα, ποιότητα και combo στο 1.80
| 2018-06-27 12:04:00

Σερβία – Βραζιλία: Ταχύτητα, ποιότητα και combo στο 1.80

Sportdog Team
Σερβία – Βραζιλία: Ταχύτητα, ποιότητα και combo στο 1.80

Μόνο νίκη θέλει η Σερβία στο σημερινό (27/6) για να πάρει την πρόκριση. 

 

3η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου, όπου εκεί βρίσκονται οι: Βραζιλία 4, Ελβετία 4, Σερβία 3, Κόστα Ρίκα 0.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στην «Οτκράτιγιε Αρένα», χωρητικότητας 45.908, που εδρεύει στη Μόσχα.

«Άρχοντας» της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μεχτέν Γκρισά (Αίγυπτος).

5/7 τελευταία μουντιαλικά ματς, έχουν βγάλει goal/goal για την Βραζιλία.

Τα 4 από τα 8 τελευταία της Σερβίας, βγάζουν under 2,5, ήτοι απόλυτη ισορροπία (50%).

Σερβία: Έπεσε στην παγίδα των Ελβετών στο β’ ημίχρονο, κι εκεί που ήταν μπροστά στο σκορ (1-0), ο αντίπαλος της γύρισε ανάποδα το ματς (2-1). Πικρή ήττα για την ομάδα του Κρστάιτς. Θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, πράγμα… αρκετά δύσκολο έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση. Θετικό το γεγονός πως δεν «απάντησε» στις προκλήσεις των Ελβετών στο προηγούμενο ματς, ειδικά στους Τζάκα και Σακίρι. Απογοήτευση στο στρατόπεδό της. Το διαχειρίστηκε λάθος στο φινάλε, καθώς ένας βαθμός μπορούσε να αποδειχτεί πολύτιμος, μιας και θα διεκδικούσε και την διαφορά τερμάτων για την πρόκριση. Άπαντες παρόντες στο σημερινό (27/6), δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στόικοβιτς – Ιβάνοβιτς, Μιλένκοβιτς, Τόσιτς, Κόλαροφ – Μάτιτς, Μιλιβόγεβιτς, Σάβιτς – Κόστιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς

Βραζιλία: Δύσκολη νίκη στο προηγούμενο με 2-0 επί της Κόστα Ρίκα, αλλά πειστική εμφάνιση από την «σελεσάο». Εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο, ο Τίτε έβγαλε τον Γουίλιαν (εξτρέμ) και πέρασε τον Ντάουγκλας Κόστα (εξτρέμ), με τον παίκτη της Γιουβέντους να αλλάζει όλη τη ροή και συνάμα τον ρυθμό του ματς. Τα γκολ (2-0) ήρθαν στο φινάλε από Κουτίνιο (το πρώτο) και Νεϊμάρ (το δεύτερο). Καλή εμφάνιση μέσες-άκρες. Έχει έρθει έτσι η κατάσταση στον όμιλο που δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της. Θέλει νίκη για την πρωτιά και νίκη ή ισοπαλία για την πρόκριση. Δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Νεϊμάρ (εξτρέμ). Κανονικά στην ενδεκάδα και σήμερα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Φάγκνερ, Τιάγκο, Μιράντα, Μαρσέλο – Κασεμίρο, Παουλίνιο – Γουίλιαν (Ντάουγκλας Κόστα), Κουτίνιο, Νεϊμάρ – Ζεσούς

Εκτίμηση: Η Βραζιλία έχει μπροστά της ένα ματς που της ταιριάζει πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα. Δεν θα βρει ένα σύνολο με 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα. Θα πιεστεί βέβαια, θα δεχτεί φάσεις, όμως θα βρει πολλούς χώρους στο ανοιχτό γήπεδο. Οι Σέρβοι έχουν δύναμη στο κέντρο, όμως τα κορμιά τους είναι πολύ βαριά (Μάτιτς, Μιλιβόγεβιτς). Στα μετόπισθεν, το ίδιο και… χειρότερα (Μιλένκοβιτς, Ιβάνοβιτς). Εάν διαχειριστεί το ματς σωστά ο Τίτε, μπορεί να φύγει με το διπλό και να εξασφαλίσει την πρωτιά. Οι Σέρβοι ναι μεν τα παίζουν όλα για όλα, αλλά δεν έχουν πείσει. Αστάθεια, βιασύνη, λάθη. Το 2 & over 1,5 στο 1,80 μας καλύπτει απόλυτα.

21:00 Σερβία – Βραζιλία: 2 & over 1,5 (1.80/Stoiximan)

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags