Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγγλία – Βέλγιο: Και τώρα οι δυο τους!
| 2018-06-28 10:36:00

Αγγλία – Βέλγιο: Και τώρα οι δυο τους!

Sportdog Team
Αγγλία – Βέλγιο: Και τώρα οι δυο τους!

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν και οι δυο ομάδες.

Αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του 7ου γκρουπ.

Η βαθμολογία του ομίλου: Αγγλία 6 (8-2 γκολ), Βέλγιο 6 (8-2 γκολ), Τυνησία 0 (3-7 γκολ) και Παναμάς 0 (1-9 γκολ).

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο «Καλίνγκραντ Στέιντιουμ» χωρητικότητας 33.973 θέσεων που εδρεύει στο Καλίνγκραντ.

Δυο φορές έχουν συναντηθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο (4-4 το 1954, 1-0 νίκη η Αγγλία το 1990). 15-5-1 το συνολικό ρεκόρ των Αγγλων κόντρα στους Βέλγους.

Η μοναδική φορά που η Αγγλία πέτυχε παραπάνω από 8 γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 1966.

Μόλις μια φορά η Αγγλία κέρδισε και τα τρία ματς του ομίλου (1982).

Κριτήρια διαβάθμισης:
1. Μεγαλύτερος αριθμός βαθμών από όλα τα παιχνίδια του ομίλου. 
2. Καλύτερη διαφορά τερμάτων από όλα τα παιχνίδια του ομίλου. 
3. Μεγαλύτερος αριθμός γκολ υπέρ από όλα τα παιχνίδια του ομίλου. 
4. Μεγαλύτερος αριθμός βαθμών από τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν. 
5. Καλύτερη διαφορά τερμάτων από τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
6. Μεγαλύτερος αριθμός γκολ υπέρ από τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν 
7. Περισσότεροι πόντοι στην κατάταξη fair play που βασίζεται στις κίτρινες και κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν οι ομάδες σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου.
Κίτρινη κάρτα: -1 πόντος
Έμμεση κόκκινη κάρτα: -3 πόντοι
Απευθείας κόκκινη κάρτα: -3 πόντοι
Κίτρινη κάρτα και ακολούθως απευθείας κόκκινη κάρτα: -5 πόντοι
8. Κλήρωση από τη FIFA

Αγγλία: Διέλυσε τον Παναμά τη δεύτερη αγωνιστική με επιβλητικό τρόπο επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της. Το τελικό 6-1 αποτυπώνει επαρκώς την εικόνα που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο. Εκανε ο,τι ήθελε στο χορτάρι, με τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ να κατεβαίνουν ορεξάτοι και αποφασισμένοι στο γήπεδο ώστε να μην μπουν σε μπελάδες. Ενδεικτικό το γεγονός πως πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 5-0. «Θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ» τόνισε ο Σάουθγκεϊτ. Πλέον έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση και με τους υπολοίπους ομίλους πιο πολύ συμφέρει στο συγκεκριμένο όμιλο να τερματίσει δεύτερος κάποιος παρά πρώτος, καθώς το κάτω μέρος του ταμπλό φαντάζει πιο βατό για τη συνέχεια. Ετοιμοπόλεμος ο Ντέλε Αλι. Πιθανό να μη χρησιμοποιηθούν Τσικ και Γουόκερ, καθώς βρίσκονται στο όριο των καρτών. Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντάιερ όπως παραδέχτηκε ο Σάουθγκεϊτ, ενώ πιθανολογείται να ξεκουραστεί ο Κέιν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-1-1): Μπάτλαντ- Τζόουνς, Στόουνς, Μαγκουάιερ- Αλεξάντερ Αρνολντ, Ντάιερ, Χέντερσον, Λίνγκαρντ, Ρόουζ- Ντέλε Αλι-Βάρντι

Βέλγιο: Υπέταξε με εμφατικό τρόπο την Τυνησία (5-2). Οι Βορειοαφρικανοί επιδίωξαν να κοιτάξουν στα μάτια τους παίκτες του Μαρτίνεθ, ανέβασαν ψηλά τις γραμμές από την αρχή και το πλήρωσαν όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη. Το 5-2 ίσως κιόλας να φαντάζει μικρό, ειδικά εάν αναλογιστούμε τις ευκαιρίες που σπατάλησε ο Μπατσουαγί στο δεύτερο ημίχρονο. Ουκ ολίγες αλλαγές αναμένεται να κάνει και ο Μαρτίνεθ. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» εκτός απροόπτου θα δώσει ανάσες στους Εντέν Αζάρ και Λουκακού, αφού αμφότεροι αντιμετώπισαν ενοχλήσεις στο προηγούμενο παιχνίδι. Ετοιμοπόλεμοι Κομπανί και Βερμάειλεν. Θα τσεκαριστεί ο Μέρτενς. Στο όριο των καρτών Μενιέ, Ντε Μπρόινε και Βερτόνχεν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κουρτουά – Βερμάελεν, Μπογιάτα, Αλντερβάιρελντ- Βίτσελ, Τσαντλί, Καράσκο, Φελαϊνί- Τίλεμανς, Τ. Αζάρ- Μπατσουαγί.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση ειδικών συνθηκών. Πέραν του γεγονότος πως αμφότεροι οι προπονητές θα κάνουν κάμποσες αλλαγές, έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση το κάτω μέρος του ταμπλό, εκεί που τερματίζει δηλαδή ο δεύτερος, να είναι πιο βατό. Και οι δυο θα το πάνε στην υπομονή και θα είναι προσεκτικοί, ενώ δεν αποκλείεται λόγω ισοβαθμίας να φτάσουμε στο σημείο να μετράμε κάρτες. Είναι λοιπόν επίφοβο να ανοιχτούμε pre game με το ματς. Συν τοις άλλοις το παιχνίδι διεξάγεται το βράδυ, τα ματς του τελευταίου ομίλου θα έχουν ολοκληρωθεί και κατά συνέπεια αμφότερες θα ξέρουν ποιον θα αντιμετωπίσουν εάν βγουν πρώτοι ή δεύτεροι. Ακόμα και το όριο των καρτών είναι χαμηλό (2,5) ώστε να πηγαίναμε στο under. Μοναδική επιλογή να σημειωθεί το πρώτο γκολ του αγώνα μετά το 28’.

21:00 Αγγλία – Βέλγιο: Πρώτο γκολ μετά το 28:00 (2.12 Stoiximan)

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags