Facebook Pixel Sportdog.gr | Να τι θα παίξεις στο Στεάουα - ΠΑΟΚ για να πας ταμείο!
| 2018-07-09 13:02:00

Να τι θα παίξεις στο Στεάουα - ΠΑΟΚ για να πας ταμείο!

Sportdog Team
Να τι θα παίξεις στο Στεάουα - ΠΑΟΚ για να πας ταμείο!

Απόψε το φιλικό του Δικεφάλου του Βορρά.

 

Στεάουα

Η αδυναμία της να κερδίσει την Κλουζ πέρυσι, έστω μια φορά σε τέσσερα ματς, της στέρησε την πρώτη θέση, το πρωτάθλημα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τουτέστιν, για τρίτη σερί χρονιά η Στεάουα δεν κατάφερε να επιστρέψει στο "θρόνο" του πρωταθλητή. Στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ρουντάρ ή Τρε Φιόρι. Βρίσκεται στην Ολλανδία από την αρχή του μήνα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Δύο φιλικά έδωσε επί ρουμανικού εδάφους και μέτρησε ισάριθμες νίκες με 4-1 και 9-1, κόντρα σε ομάδες από τα ερασιτεχνικά της Ρουμανίας. Επί Ολλανδικού εδάφους έχει ανεβάσει το επίπεδο κι έχει αντιμετωπίσει έως τώρα Μπριζ και Άγιαξ, με τις οποίες έφερε 1-1. Επτά παίχτες αποχώρησαν από την ομάδα το καλοκαίρι, σημαντικότερη απώλεια αυτή του Μπουντέσκου (ΜΕ, 37συμ./13γκολ/12ασ.), που απέφερε στα ταμεία σχεδόν 3 εκ. ευρώ. Δύο μεταγραφές έχει κάνει μέχρι τώρα. Δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς ο ποιοτικός φορ Γκροχέρ και ο βασικός αριστερός μπακ, Μομτσίλοβιτς.

ΠΑΟΚ

15-8-16Από χθες το πρωί βρίσκεται στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας η αποστολή του ΠΑΟΚ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο στο Χορστ, όπου έδωσε 3 φιλικά. Επικράτησε στο πρώτο της Γάνδης (Κ23) με 5-0, ισόπαλος με 2-2 κόντρα στην Άντερλεχτ, ηττήθηκε στο τελευταίο με 2-1 από τη Νόρντζελαντ. Στο πιο πρόσφατο ο Λουτσέσκου επέλεξε και πάλι να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα. Το γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Κουλούρης. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκαν και οι "Μουντιαλικοί", Ουάρντα (Μ.) και Πρίγιοβιτς (Ε.), οι οποίοι είχαν πάρει ολιγοήμερη άδεια μετά το πέρας των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες τους. Στα μεταγραφικά, "ξένο σώμα" ο Λεβέκ, έμεινε στη Θεσ/νίκη και πήρε άδεια να αναζητήσει καινούρια ομάδα. Κανονικά στην αποστολή και ο Μουλέν, που δεν είναι στο 100% και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Δύο 60λεπτα ήθελε να παίξει ο Λουτσέσκου για να κάνει περισσότερες δοκιμές, όμως η Στεάουα αρνήθηκε κι έτσι θα διεξαχθεί κανονικά το 90λεπτο.

Εκτίμηση
Υπάρχουν κάποιες σημαντικές απουσίες για τη Στεάουα, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ότι ανεβάζει στροφές σιγά-σιγά. Φαβορί ο "Δικέφαλος" ίσως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη στα φιλικά (κόντρα σε δυνατό αντίπαλο). Αμφότερες δέχονται γκολ με ευκολία, υπάρχει και η επιλογή του over 2.5.

Πηγή: foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags