Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε στέλνει στο ταμείο η ΑΕΚ σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις για να πληρωθείς
| 2018-07-13 11:08:00

Σε στέλνει στο ταμείο η ΑΕΚ σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις για να πληρωθείς

Sportdog Team
Σε στέλνει στο ταμείο η ΑΕΚ σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις για να πληρωθείς

Παίξε και... δεν θα χάσεις!

ΑΕΚ: Η πρωταθλήτρια Ελλάδος βρίσκεται εδώ και 10 ημέρες στην Πολωνία, όπου ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Νέος τεχνικός για τους "κιτρινόμαυρους" ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ. Ένα φιλικό έως τώρα έχει δώσει η ΑΕΚ, ηττήθηκε από την αδύναμη Μιετς Λέγκνιτσα με 0-1

. Η φυγή του Χιμένεθ δεν ήταν κι η μόνη για τους πρωταθλητές, αφού οι αποχωρήσαντες ήταν οχτώ, μεταξύ των οποίων και κάποιες σημαντικές μονάδες στην πορεία για το περσινό πρωτάθλημα (Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Βράνιες). Στα θετικά το γεγονός ότι κράτησε με μεταγραφή τον Λιβάγια, ενώ απέκτησε και τους Οικονόμου, Αλμπάνη και Γιαννίκογλου. "Ναυάγιο" στην υπόθεση Πόνσε, παίχτη που ήθελε πάρα πολύ ο Ουζουνίδης, με την ομάδα να κοιτάει περιπτώσεις αρκετών παιχτών προκειμένου να ενισχυθεί. Αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις ο Τσιγκρίνσκι, αμφίβολος για σήμερα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλμπάνης.

ΑΕΚ Λάρνακας: Στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας βρίσκεται εδώ και οχτώ ημέρες η αποστολής της ΑΕΚ Λάρνακας, για την προετοιμασία της εν όψει των επίσημων αναμετρήσεων που θα έχει σε λίγες ημέρες, για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Νέος τεχνικός στην άκρη του πάγκου για την ομάδα της Κύπρου, με τον Αντόνι Ιραόλα να υπογράφει συμβόλαιο στις αρχές Ιούνη. Δύο φιλικά έχει δώσει έως τώρα επί πολωνικού εδάφους, αμφότερα με αξιόλογους αντιπάλους από την Εξτρακλάζα.

0-0 κόντρα στην Λεχ Πόζναν, επικράτησε 1-0 της Πλοκ. Αποδυναμωμένη εμφανίζεται έως τώρα στη μεταγραφική περίοδο, αφού από την ομάδα αποχώρησαν οχτώ παίχτες κι ήρθαν μόλις δύο. Τραυματίας ο βασικός φορ της ομάδας, Ταουλεμές (25/22 πέρυσι), σίγουρα δεν θα αγωνιστεί απόψε και κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Εκτός για σήμερα και ο Αντωνιάδης (A, 24/0 περ.), 50-50 να πάρει χρόνο συμμετοχής ο τραυματίας -το προηγούμενο διάστημα- Μοΐσοφ (Α, 32/4 περ.).

Εκτίμηση

Αμφότερες χαρακτηρίζονται από αποδυνάμωση του ρόστερ, μέχρι στιγμής. Ζορίζονται αρκετά στην παραγωγή φάσεων κι αυτό φάνηκε και στα φιλικά που έδωσαν. Δοκιμές θα κάνουν και οι δύο προπονητές, οπότε δεν αποκλείεται και σήμερα να μη δούμε μεγάλο σκορ. Το under 2.5 είναι μια επιλογή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags