Facebook Pixel Sportdog.gr | Γαλλία – Κροατία: Οι λόγοι για τον διπλασιασμό και το 5.75 του Super Mario
| 2018-07-15 10:55:00

Γαλλία – Κροατία: Οι λόγοι για τον διπλασιασμό και το 5.75 του Super Mario

Sportdog Team
Γαλλία – Κροατία: Οι λόγοι για τον διπλασιασμό και το 5.75 του Super Mario

Η ώρα του μεγάλου τελικού στα γήπεδα της Ρωσίας, έφτασε. 

• Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει παράταση, κι εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

• Η αναμέτρηση διεξάγεται στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, χωρητικότητας 80.000 θέσεων.

• «Άρχοντας» της συνάντησης έχει οριστεί ο Νέστορ Πιτάνια (Αργεντινή).

• Μόλις μία φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι ομάδες στο παρελθόν, κι αυτή ήταν το 1998 στα ημιτελικά του Μουντιάλ, όταν και η Γαλλία επικράτησε και πήγε στον τελικό όπου σήκωσε το τρόπαιο.

• Από 4/5 under 2,5 σε συνδυασμό με no goal προέρχεται η Γαλλία.

• Τα 13 από τα 16 γκολ της Κροατίας στο Μουντιάλ, έχουν επιτευχθεί στο β’ ημίχρονο ή στην παράταση.

Γαλλία: Χωρίς να «ιδρώσει» ιδιαίτερα κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ και αναμφίβολα αυτό από μόνο του αποτελεί μια τεράστια επιτυχία. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε το Βέλγιο με κυνικό τρόπο, επικρατώντας 1-0 στην κανονική διάρκεια, χάρη σε τέρμα του Ουμτιτί με κεφαλιά. Ήταν σοβαρή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πολύ μετρημένη στις τέσσερις γραμμές και κατάφερε να έχει τον έλεγχο σε όλο το ματς. Στους «8» είχε αποκλείσει την Ουρουγουάη με 2-0 εντελώς στο… ρελαντί. Εύκολη επικράτηση, στρωτό και καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Το περίεργο και δύσκολο παιχνίδι των «τρικολόρ» ήταν αυτό με την Αργεντινή στους «16» όπου επικράτησε 4-3 σε ένα ματς «ροντέο». Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κάνει καλές επιλογές και έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που μοιάζει άτρωτο σε ορισμένα σημείο. Σίγουρα υπάρχουν οι αδυναμίες αλλά ο Γάλλος τεχνικός τις «μακιγιάρει» όσο καλύτερα γίνεται. Αυτή η ομάδα διαθέτει αστείρευτο ταλέντο. Δίκαια λοιπόν βρίσκεται στον τελικό. Υπάρχει ένα έξτρα βάρος στους παίκτες της Γαλλίας, καθώς μη ξεχνάμε πως στον τελικό του 2016 (euro στα γήπεδα της Γαλλίας), η οικοδέσποινα δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο, φεύγοντας ηττημένη στην παράταση από την Πορτογαλία. «Χρυσή» ευκαιρία σήμερα γι’ αυτούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Ερνάντες, Βαράν, Ουμτιτί, Παβάρ – Καντέ, Πογκμπά – Ματουιντί, Γκριζμάν, Εμπαπέ – Ζιρού

Κροατία: Η πιο παθιασμένη, η πιο μυαλωμένη και η πιο «δεμένη» ομάδα του Μουντιάλ μέχρι στιγμής. Έφτασε πανάξια στον τελικό και αναμφίβολα, από πολλές πλευρές, της αξίζει να το πάρει. Η Κροατία με «καπετάνιο» τον Ζλάτκο Ντάλιτς, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει την καλύτερή της πορεία στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεπερνώντας την παρέα του Σούκερ και του Ασάνοβιτς το έτος 1998. Στον προηγούμενο γύρο, οι Κροάτες πέταξαν εκτός συνέχειας τους Άγγλους, κερδίζοντάς τους 2-1 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια). Πολύ μεγάλο πάθος στο β’ ημίχρονο, άσκησαν τρομερή πίεση και σίγουρα θα μπορούσαν να βάλουν 2ο γκολ στα 90’ για να μη χρειαστεί να καταπονηθούν έτι περισσότερο. Η Κροατία έχει παίξει 1 ματς παραπάνω από την Γαλλία στο Μουντιάλ, ελέω… παρατάσεων, πέναλτι και έξτρα χρόνων. Όλα τα ματς στη νοκ-άουτ φάση πήγαν στην παράταση. Και με τη Δανία (πρόκριση στα πέναλτι), και με την Ρωσία (πρόκριση στα πέναλτι), αλλά και με την Αγγλία (πρόκριση παράταση). Υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση, όμως… «ένα παιχνίδι έμεινε», όπως εύλογα τόνισε και ο Λούκα Μόντριτς (μέσος) σε δηλώσεις του την προηγούμενη του ματς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο πολυσήμαντος Πέρισιτς (εξτρέμ), αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα προλάβει κανονικά. Μια μικρή αμφιβολία για τον Πίβαριτς (μπακ), κανονικά ο Βίντα (στόπερ), ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Σούμπασιτς (κίπερ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σούμπασιτς – Στρίνιτς, Λόβρεν, Βίντα, Βρσάλκο – Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς – Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς

Εκτίμηση: Από μόνο του το σετ αποδόσεων (1.96 – 3.90 – 5.10) δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια κίνησης. Είναι λογικό να προσφέρεται φαβορί η Γαλλία, καθώς αποτελεί πιο ποιοτική ομάδα και στην παρούσα φάση είναι πιο ξεκούραση, αλλά όχι όμως τόσο πολύ, δηλαδή να την προσφέρουν σε πιθανότητες πάνω από 50% για κατάκτηση στα 90 λεπτά. Η Κροατία είναι σκληρό «καρύδι» και θα βρει τους χώρους για να βγάλει φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι Γάλλοι προσθέστε πως έχουν και το «κόμπλεξ» του 2016 (euro στα γήπεδα της Γαλλίας) όπου δεν κατάφεραν να σηκώσουν την κούπα στο «σπίτι» τους. Ο Ντάλιτς έχει τα «όπλα» για να χτυπήσει την γαλλική άμυνα, ειδικά στην πλευρά του Παβάρ, όπου θα αγωνιστεί ο Πέρισιτς και θα βγαίνει και ο Στρίνιτς από πίσω, ήτοι στα αριστερά όπως επιτίθενται οι Κροάτες. Στο κέντρο θα γίνει μάχη ανάμεσα στις… μαγικές τριάδες που διαθέτουν οι ομάδες. Μπορεί να ισορροπήσει εκεί η κατάσταση και να κριθούν όλα στις λεπτομέρειες. Πάντως, εκτιμούμαι πως καμία δεν θα φύγει εύκολα Παγκόσμια πρωταθλήτρια από το «Λουζνίκι» μιας και το ματς θα είναι πολύ απαιτητικό. Επειδή όμως κάνουμε λόγω για στοίχημα, θα πάμε με το αουτσάιντερ που έχουν μια μικρή τάση να ποντάρονται σε τέτοια ματς. Θα εκμεταλλευτούμε την μηδενική γκανιότα και θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 5.10, και με λίγο περισσότερα στο Χ2 σε απόδοση διπλασιασμού (2.00). Στα ειδικά στοιχήματα, θα κυνηγήσουμε ακόμα μια φορά τον Μάριο Μάντζουκιτς για anytime scorer, ο οποίος συνεχίζεται να προσφέρεται ψηλά παρά το γεγονός πως σκόραρε στα 2 από τα 3 προηγούμενα ματς. Στο 5.75 μας κάνει για τα καλά.  

18:00 Γαλλία – Κροατία: 2 (5.10/Stoiximan)

18:00 Γαλλία – Κροατία: Χ2 (2.00/Stoiximan)

18:00 Γαλλία – Κροατία: Μάντζουκιτς anytime scorer (5.75/Stoiximan)

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags