Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο με το φιλικό του ΠΑΟΚ; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-07-16 10:44:00

Θέλεις να πας στο ταμείο με το φιλικό του ΠΑΟΚ; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο με το φιλικό του ΠΑΟΚ; Να τι πρέπει να παίξεις!

Το βλέπεις; Το παίζεις!

Ντε Γκράαφσαπ: Μια σπουδαία χρονιά ολοκλήρωσε πέρυσι η Ντε Γκράαφσαπ, αφού κατάφερε μέσω των πλέι-οφ ανόδου να προβιβασθεί στην Ερεντιβίζιε (Α' Ολλανδίας) μέσω των πλέι οφ. Επιστροφή λοιπόν στη μεγάλη κατηγορία για την ομάδα του Χενκ Ντε Γιονκ, που δούλεψε σκληρά τον τελευταίο 1,5 χρόνο και κατάφερε να πετύχει το στόχο του. Οχτώ παίχτες αποκτήθηκαν, ενώ επτά ήταν αυτοί που αποχώρησαν από το σύλλογο. Ενίσχυση εν όψει της δύσκολης σεζόν. Έχει ξεκινήσει και την καλοκαιρινή προετοιμασία, δίνοντας ήδη δύο φιλικά, με ομάδες από των χαμηλών κατηγοριών της Ολλανδίας. Μέτρησε ισάριθμες νίκες, αμφότερες εντυπωσιακές με 6-1 και 8-1. Εκτός του ΠΑΟΚ, έχει να δώσει ακόμα έξι φιλικά μέχρι την αρχή των επίσημων υποχρεώσεών της, ένα εξ αυτών με τον Άρη (31/7).

ΠΑΟΚ: Αν και υπήρχε η ενημέρωση ότι στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Άντβερπ, ο Λουτσέσκου θα χρησιμοποιούσε τη βασική ενδεκάδα, εν τέλει άλλαξε γνώμη και έπαιξαν οι περισσότεροι -θεωρητικά- αναπληρωματικοί. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-1. Κακή η αμυντική συμπεριφορά του "Δικεφάλου" σε ακόμα ένα ματς, αν και τουλάχιστον χθες υπήρχε η δικαιολογία της μη χημείας ανάμεσα στους παίχτες. Ικανοποιημένος πάντως εμφανίστηκε ο Λουτσέσκου από τη νοοτροπία των νέων παιχτών που δοκίμασε στο χθεσινό ματς. Έκλεισε λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι 100% έτοιμος για τα ματς με τη Βασιλεία. "Πρόβα τζενεράλε" απόψε, αφού ως επί τω πλείστον θα χρησιμοποιηθεί η βασική ενδεκάδα της ομάδας. Δεν υπήρξαν απρόοπτα κατά την προετοιμασία. Τελευταίο φιλικό απόψε για τον ΠΑΟΚ, πριν την μεγάλη αναμέτρηση με τη Βασιλεία (24/7).

Εκτίμηση

Με βάση και το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου απόψε θα βάλει τους βασικούς του, καθώς αυτό το ματς μπορεί να θεωρηθεί και πρόβα τζενεράλε ενόψει του Τσάμπιονς Λιγκ. Χαμηλά το διπλό, αν το παρακολουθήσει κάποιος στο live, είναι αποδεκτές σε τιμές 1.80+. Από κοντά και το G/G μιας και η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags