Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να βγάλεις χρήματα με το φιλικό του Ατρόμητου σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-07-17 10:19:00

Θέλεις να βγάλεις χρήματα με το φιλικό του Ατρόμητου σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να βγάλεις χρήματα με το φιλικό του Ατρόμητου σήμερα; Να τι πρέπει να παίξεις!

Εναντίον της Γκρασχόπερς.

Γκρασχόπερς: Έπαιξε με τη "φωτιά" πέρυσι τις τελευταίες αγωνιστικές και "φλέρταρε" επικίνδυνα με τον υποβιβασμό, σύμφωνα με το foxbet.gr. Στάθηκε τυχερή αφού η Λωζάνη που τερμάτισε τελευταία, δεν εκμεταλλεύτηκε καθόλου τις ήττες της Γκρασχόπερς κι έτσι η ομάδα της Ζυρίχης έμεινε στην κατηγορία. Απόρροια της κακής περσινής πορείας της ομάδας, ήταν η αλλαγή προπονητή πέρυσι τον Απρίλη, με τον Τόρστεν Φρινκ να αντικαθιστά τον Μουράτ Γιακίν. Γίνονται προσπάθειες ενίσχυσης για την ομάδα, η οποία κινήθηκε για την απόκτηση επτά παιχτών. Παρόλα αυτά τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι και πολύ θετικά. Η ομάδα του Φινκ έχει ξεκινήσει προετοιμασία εδώ κι ένα μήνα περίπου, έδωσε τέσσερα φιλικά κι ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη (0Ν-2Ι-2Η). Tο σημερινό είναι το τελευταίο "τεστ" για την Γκρασχόπερς, η οποία στις 22 του μήνα έχει επίσημη πρεμιέρα κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις.

Ατρόμητος: Μπορεί τα δύο πρώτα φιλικά με Ντόρνμπριν και Αούστρια Λουστενάου να μην ήταν για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα ο Νταμίρ Κάναντι, το προχθεσινό όμως κόντρα στη Ζυρίχη ήταν μια χαρά... για αυτή τη δουλειά, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε πολύ καλός και παρά την ποιότητα και την ετοιμότητα του αντιπάλου (η Ζυρίχη την άλλη βδομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα) κατάφερε να πάρει "λευκή ισοπαλία" με 0-0. Μάλιστα ο τεχνικός των Περιστεριωτών δοκίμασε δύο ενδεκάδες, αλλά παρά τις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο, όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά. Θετικές εντυπώσεις άφησαν κι οι πέντε νιόφερτοι στην ομάδα. Το σημερινό είναι το τελευταίο φιλικό επί ελβετικού εδάφους, αφού η ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ ακολουθεί δυνατό φιλικό στο γήπεδο του Περιστερίου με την ΑΕΚ, στις 21/7.

Εκτίμηση

Αφού κατάφερε και πήρε Χ κόντρα στην κυπελλούχο Ζυρίχη, γιατί να μην κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι στην πιο αδύναμη Γκρασχόπερς. Αρχίζει σιγά-σιγά και φαίνεται η δουλειά του Κάναντι στην προετοιμασία με τον Ατρόμητο να εστιάζει αρκετά και στην άμυνα. Αντί σημείου, καλή επιλογή και το under 2.5 που διπλασιάζει το ποντάρισμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags