Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει φιλικό με Άλκμααρ ο ΠΑΟ σήμερα - Τι να ποντάρεις για να πας στο ταμείο
| 2018-07-18 10:01:00

Παίζει φιλικό με Άλκμααρ ο ΠΑΟ σήμερα - Τι να ποντάρεις για να πας στο ταμείο

Sportdog Team
Παίζει φιλικό με Άλκμααρ ο ΠΑΟ σήμερα - Τι να ποντάρεις για να πας στο ταμείο

Μπορείς να βγάλεις καλά χρήματα...

Άλκμααρ: Επιτυχημένη χρονιά, έκανε την υπέρβαση στο πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ διεκδίκησε μέχρι τέλους τη 2η (προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) από τον Άγιαξ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Στο Κύπελλο έφτασε έως τον τελικό, όπου ηττήθηκε με 3-0 από τη Φέγενορντ. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βγήκαν στο προσκήνιο νεαροί παίκτες, που έκαναν τη διαφορά. Στα μεταγραφικά, έβαλε 7 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της από τη μετακίνηση του επιθετικού Βέχορστ (31/18, 2ος σκόρερ) στη Βόλφσμπουργκ, μέχρι στιγμής δεν τον έχει αντικαταστήσει με νέα μεταγραφή. Ήρθαν οι αμυντικοί Βάιγκελτ (Μπίλεφελντ), Μπέρχσμα (Γιονγκ Αγιαξ) και ο τερματοφύλακας Ρόντι Ντε Μπουρ (Τέλσταρ), ενώ γύρισαν από δανεισμούς 4 παίκτες, με κυριότερους τους Ρίνστρα (Μ, 30/10 με Βίλεμ) και Φράιντεϊ (Ε, 14/4 με Σπάρτα Ρότερνταμ).

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο την περσινή σεζόν, καθώς έφτασαν αρκετές φορές στην άκρη του γκρεμού, κινδυνεύοντας με χρεοκοπία και διάλυση, σύμφωνα με το foxbet.gr. Διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα, έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, αν και υπάρχουν ακόμα σημαντικά προβλήματα. Στο αγωνιστικό σκέλος, έγινε αλλαγή στον πάγκο, με τον Γιώργο Δώνη να αντικαθιστά τον Ουζουνίδη, ο οποίος πήγε στην ΑΕΚ. Αποχώρησαν οι Λουντ (Μ, 30/5), Λουσιάνο (Μ.-Ε, 9/2), Μυστακίδης (Μ-Ε, 6/0), Μολίνς (Ε, 21/5), δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική προσθήκη. Στην τελευταία προπόνηση ο Δώνης δοκίμασε σύστημα 3-4-3 με Διούδη στο τέρμα, Γιόχανσον (πρώην Άλκμααρ), Κολοβέτσιο, Οικονόμου να είναι οι τρεις στόπερ και οι Κουλιμπαλί, Ινσούα oι δυο ακραίοι μπακ χαφ. Κάτσε, Δώνης ήταν στο κέντρο με τον Μουνιέ στο αριστερό άκρο, τον Χατζηγιοβάνη στο δεξί και τον Πίσπα στην κορυφή της επίθεσης.

Εκτίμηση

Η Άλκμααρ δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, ειδικά όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Πρώτο τεστ για τον Παναθηναϊκό που αναμένεται να παίξει με 3 πίσω, στο 1.67 προσφέρεται το over 2.5, θα το προτιμήσουμε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags