Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από το Άρσεναλ-Παρί; Να τι πρέπει να παίξεις
| 2018-07-28 09:50:00

Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από το Άρσεναλ-Παρί; Να τι πρέπει να παίξεις

Sportdog Team
Θέλεις να πληρωθείς σήμερα από το Άρσεναλ-Παρί; Να τι πρέπει να παίξεις

Μοιράζει χρήματα.

Άρσεναλ: Έχασε το πρώτο σοβαρό φιλικό τεστ στα πέναλτι από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπήκε ορεξάτη, πίεσε και ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες πριν βρεθεί πίσω στο σκορ (41') κόντρα στη ροή, σύμφωνα με το foxbet.gr. Ισοφάρισε στο 47' με έξοχο σουτ του 18χρονου Σμιθ Ρόου, αλλά μόλις βγήκαν οι Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ... έσβησαν οι μηχανές. Ήταν τυχερή που δεν ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια, η Ατλέτικο είχε χαμένο τετ α τετ, ενώ οι παίκτες της αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι από τα 11 βήματα.

«Θέλω να φτιάξω μια ομάδα με αθλητικό πνεύμα και ενέργεια», δήλωσε ο προπονητής Ουνάι Έμερι, ο οποίος μέχρι πριν λίγους μήνες καθόταν στον πάγκο της αποψινής αντιπάλου. Εκτός οι Οσπίνα (Τ), Λιχτστάινερ (Α, νέος), Μονρεάλ (Α), Τζάκα (Μ), Τορέιρα (Μ, νέος), Κάμπελ (Ε), Γουέλμπεκ (Ε), δεν είναι έτοιμοι για 90λεπτο οι μέσοι Ελνένι και Οζίλ. Με τον Ομπαμεγιάνγκ ως εξτρέμ και τον Λακαζέτ στην κορυφή της επίθεσης παρατάχθηκε στο προηγούμενο.

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι Παρί παρέταξε μόνο 2 παίκτες που μπορούν να θεωρηθούν βασικοί (Μπουφόν, Ραμπιό) και έχασε με 3-1 από την Μπάγερν (σε αυστριακό έδαφος). Ξεκίνησε δίνοντας χώρο και πήρε προβάδισμα σε κόντρα επίθεση με τον Τίμοθι Γουεά (γιος του Ζορζ Γουεά, παλιού παίκτη των Παρί, Μίλαν και νυν προέδρου της Λιβερίας!), όπως αναφέρει το foxbet.gr.

Στο δεύτερο ημίχρονο υποτάχθηκε στους Βαυαρούς και δεχόταν το ένα γκολ μετά το άλλο, δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Λίγα τα συμπεράσματα που μπορούν να βγουν για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, αφού παίζουν παίχτες που μέσα στη σεζόν δε θα… κουβαλάνε ούτε τα παγούρια. Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Κουρζαβά, Ντάνι Άλβες και ο μέσος Βεράτι, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Τιάγκο Σίλβα (Α), Νεϊμάρ (Ε), Καβάνι (Ε), όλοι θεωρούνται βασικοί. Θα ενσωματωνόταν με την αποστολή στη Σιγκαπούρη ο μεσοεπιθετικός Ντι Μαρία, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Άρσεναλ.

Εκτίμηση

Με σαφώς ποιοτικότερη ενδεκάδα θα παραταχθεί η Άρσεναλ, είναι λογικό το «άνοιγμα» που υπάρχει στο προσφερόμενο σετ αποδόσεων. Αν υποθέσουμε λοιπόν πως οι βασικοί θα παραταχθούν στο πρώτο ημίχρονο και μετά θα γίνουν πολλές αλλαγές, μπορούμε να ποντάρουμε στον άσο του πρώτου ημιχρόνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags