Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πληρωθείς σήμερα; Το Παρί-Ατλέτικο θα σε στείλει στο ταμείο
| 2018-07-30 11:12:00

Θέλεις να πληρωθείς σήμερα; Το Παρί-Ατλέτικο θα σε στείλει στο ταμείο

Sportdog Team
Θέλεις να πληρωθείς σήμερα; Το Παρί-Ατλέτικο θα σε στείλει στο ταμείο

Δες τι πρέπει να παίξεις.

Παρί Σεν Ζερμέν: Με αποστολή «έκτακτης ανάγκης» στο τουρνουά, λογικά τα αποτελέσματά της, σύμφωνα με το foxbet.gr. Προχθές έπαιξε με την Άρσεναλ, είχε προηγηθεί μια ήττα με 3-1 από την Μπάγερν. Δεν άλλαξε κάτι κόντρα στους «κανονιέρηδες», με το τελικό 5-1 βέβαια ίσως να την αδικεί και λίγο. Έχασε ευκαιρίες στο 0-0 και στο 1-0 και κατάφερε να ισοφαρίσει. Και μετά, «κατηφόρα». Έφαγε τέσσερα γκολ σε διάστημα 25 λεπτών. «Ευκαιρία για τους νέους», δήλωσε πως είναι αυτά τα ματς, ο κόουτς Τούχελ, που βλέπει το διαθέσιμο ρόστερ του να μικραίνει κι άλλο. Τραυματίστηκε ο Ντράξλερ (Μ, 30/4 πέρυσι) στην προπόνηση και δε θα χρησιμοποιηθεί απόψε. Βεράτι (Μ, 22/0 πέρ.), Τραπ (Τ, 4/0 πέρ.) και Κουρζαβά (Α, 20/2 πέρ.) προπονήθηκαν, ίσως πάρουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Επέστρεψε από την άδεια ο Ντι Μαρία (ΜΕ, 30/11 πέρ.), δύσκολα όμως να αγωνιστεί. Σταθερά εκτός οι Νεϊμάρ (Ε, 20/19 πέρ.), Μπαπέ (Ε, 28/13 πέρ.), Μεουνιέρ (Α, 24/4 πέρ.) Καβάνι (Ε, 32/28 πέρ.), Μαρκίνιος (Α, 26/0), Τιάγκο Σίλβα (Α, 25/1 πέρ.) και Ντάνι Άλβες (Α/ 25/1 πέρ.).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά πέρυσι για την Ατλέτικο, που τερμάτισε δεύτερη στην Ισπανία κι έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Στο ίδιο μοτίβο κι η καλοκαιρινή περίοδος, με την ομάδα να δυναμώνει αισθητά στη μεταγραφική. Δεν έχασε κανέναν εκ των «στυλοβατών» της περσινής ομάδας (ακούγονται διάφορα για φυγή Γοδίν), ενώ απέκτησε παιχταράδες. Στη Μαδρίτης οι Ζέλσον Μάρτινς (ΜΕ, 31/8 Σπ. Λισαβόνας πέρυσι) και Λεμάρ (ΜΕ, 30/2 Μονακό πέρ.), που θα της δώσουν ώθηση στα «φτερά». Χρήσιμη προσθήκη κι ο Ρόδρι (Μ, 37/1 πέρ.) από τη Βιγιαρεάλ. Εκτός αποστολής φυσικά οι δύο πρώτοι, προπονούνται στην Ισπανία. Πέραν αυτών, δεν είναι στο τουρνουά οι Φελίπε Λουίζ (Α, 25/1, πέρ.), Βρσάλικο (Α, 21/1 πέρ.), Κόκε (Μ, 35/4 πέρ.), Σαουλ (Μ, 36/2 πέρ.), Ντιέγκο Κόστα (Ε, 15/3 πέρ.), Χιμένεθ (Α, 23/1 πέρ.), Γοδίν (Α, 30/0 πέρ.) και Γκριεζμάν (Ε, 32/19 πέρ.). Με νίκη στα πέναλτι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ICC, κόντρα στην Άρσεναλ.

Εκτίμηση

Παρά τις απουσίες της η Παρί στο τελευταίο ματς έπαιξε καλά (παρά την πεντάρα) κι απόψε έχει πιθανότητες να παίζουν Βεράτι και Κουρζαβά. Η Ατλέτικο έχει πολλές απουσίες, απλά αφομοιώνουν όλοι τόσο πολύ το σύστημα Σιμεόνε, που η ομάδα ήταν συμπαγής στο πρώτο φιλικό. Λόγω απόδοσης και βελτιωμένης εικόνας της Παρί, πάμε στο 1Χ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags