Facebook Pixel Sportdog.gr | Πληρώνει ο Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ σήμερα - Διάβασε πώς θα πας στο ταμείο
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-01 10:19:00

Πληρώνει ο Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ σήμερα - Διάβασε πώς θα πας στο ταμείο

Sportdog Team
Πληρώνει ο Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ σήμερα - Διάβασε πώς θα πας στο ταμείο

Μόνο για όποιους θέλουν να πληρωθούν!

Βασιλεία: Έμεινε όρθια στο φινάλε του παιχνιδιού της Τούμπας με το εν μέρει τυχερό τέρμα του Αγέτι στο 82ο λεπτό στην ήττα της με 2-1, σύμφωνα με το foxbet.gr. Είχε προηγηθεί το άπιαστο σουτ του Κάνιας στο ημίωρο ενώ στο 80ό λεπτό ο Πρίγιοβιτς έκανε προσωρινά το 2-0. Στην φάση της μείωσης του σκορ από τον Αγέτι, η μπάλα στην σέντρα του Στόκερ κόντραρε αλλάζοντας πορεία στον αέρα με τον Πασχαλάκη να χάνει τον έλεγχο της μπάλας. Για το ελβετικό πρωτάθλημα, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την δεύτερη αγωνιστική ερχόμενη ισόπαλη 1-1 με τη νεοφώτιστη Ξαμάξ. Σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Βίκι, ο οποίος πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα της. Εχθές διέρρευσε πως υπήρξε μυστική συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας με τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αυστρίας, Μαρσέλ Κόλερ. Εάν δεν καταφέρει να περάσει στον τρίτο προκριματικό, "υποβιβάζεται" στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ όπου και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Βιτορούλ - Φιτέσε (2-2 το πρώτο παιχνίδι).

Αγωνιστικά Νέα: Στο ματς με τη Ξαμάξ, ο υπηρεσιακός τεχνικός Φράι χρησιμοποίησε ως επιθετικό δίδυμο τους Αγέτι και Φαν Βόλφσβινκελ διαφοροποιώντας το 4-2-3-1 σε ένα κλασσικό 4-4-2.  Κάτι παρόμοιο θα δούμε και απόψε με τους ίδιους 11 να ξεκινάει στο παιχνίδι. Εξάλλου οι μέσοι Τζάκα και Κουζμάνοβιτς παραμένουν εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν ενώ ο ακραίος μέσος Πετρέτα (1/0) χάνει τον επαναληπτικό (είχε γίνει αλλαγή λίγο πριν το ημίχρονο του παιχνιδιού της Τούμπας).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Όμλιν - Ριβέρος, Σούσι, Μπαλάντα, Βίντμερ - Καλουλού, Φρέι, Τσούφι, Οκαφόρ - Αγέτι, Φαν Βόλφσβινκελ

ΠΑΟΚ: Έναν κλασσικό ευρωπαϊκό ΠΑΟΚ, έναν ΠΑΟΚ που είχε και την αύρα της Τούμπας, η οποία τον παρέσυρε σε ένα πρόσκαιρο 2-0 επί της δευτεραθλήτριας Βασιλείας μέχρι το 80ό λεπτό, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Ο Κάνιας με μία όμορφη ενέργεια έξω από την μεγάλη περιοχή και δυνατό σουτ νίκησε τον νεαρό κίπερ Όμλιν, με τον Πρίγιοβιτς σε αντεπίθεση να κάνει την... μισή δουλειά και ύστερα από ασίστ του Λημνιού να διαμορφώνει (προσωρινά) το 2-0. Άτυχη η στιγμή του γκολ της Βασιλείας, με την μπάλα να ξεγελάει στον αέρα τον Πασχαλάκη και με κεφαλιά ο Αγέτι να μειώνει σε 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Τα τυπικά μονάχα απομένουν προκειμένου να ανακοινωθεί και  επίσημα ο 22χρονος Άγγλος επιθετικός Ακπόμ από την Άρσεναλ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με πολλή υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης (θα φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ). Αν καταφέρει να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, τότε στον γ' προκριματικό θα αντιμετωπίσει την ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας.

Αγωνιστικά Νέα: Ο κόουτς της ομάδας, Λουτσέσκου, αποφάσισε να αφήσει τον αριστερό μεσοεπιθετικό Μπίσεσβαρ εκτός αποστολής, παίρνοντας όλους τους υπόλοιπους 2 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στην λίστα της UEFA. Ο λόγος που παίρνει 23 και όχι 18 μαζί του ο Λουτσέσκου, είναι γιατί το πρωί της Πέμπτης υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στην Ελβετία, προτού αναχωρήσει η ομάδα για την Θεσσαλονίκη. Δεν αναμένονται αλλαγές από τον Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα, με τους ίδιους 11 της Τούμπας να ξεκινάνε κι απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Πασχαλάκης - Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια - Μαουρίτσιο, Κάνιας - Λημνιός, Πέλκας, Ζαμπά - Πρίγιοβιτς.

Εκτίμηση

Οι Ελβετοί αναμένεται να βγάλουν εγωισμό, ειδικά μετά και την απομάκρυνση του Βίκι. Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες περί Κόλερ, τότε η ομάδα θα έχει και πάλι έναν έμπειρο προπονητή, αλλά και πάλι μετά το αποψινό ματς. Στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ ένα τέρμα απόψε, ενώ και η Βασιλεία θα ρισκάρει, αργά ή γρήγορα. Σκοράρουν και οι δυο ομάδες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags