Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε στέλνει στο ταμείο σήμερα ο Ατρόμητος!
| 2018-08-02 09:59:00

Σε στέλνει στο ταμείο σήμερα ο Ατρόμητος!

Sportdog Team
Σε στέλνει στο ταμείο σήμερα ο Ατρόμητος!

Δες πώς θα πληρωθείς!

Ατρόμητος: «Έπεσε από την Ακροπολη και βρήκε πορτοφόλι». Με το ρολόι να δείχνει 70 λεπτά και τον Σαβίτσκι να κάνει χατ-τρικ και να διαμορφώνει το σκορ στο 4-0, όλα έδειχναν πρόωρο αποκλεισμό για την ομάδα του Περιστερίου, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Και τότε το «κουμπί» γύρισε. Ένα γκολ από λάθος στην άμυνα της Μπρεστ, ένα αυτογκόλ κι ένα απίθανο γκολ του Κουλούρη, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ατρόμητο σε 14΄ να κάνει το 4-3 και να έχει πλέον τις πιθανότητες υπέρ του. «Μάθαμε από τα λάθη μας», υπογράμμισε χθες στη συνέντευξη τύπου ο Κάναντι, ενώ ζήτησε από τους παίχτες του να επαναλάβουν το τελευταίο 20λεπτο της πρώτης αναμέτρησης. Στην ευχάριστη θέση να έχει όλο το ρόστερ στη διάθεση του, βρίσκεται ο Κάναντι. Να σημειώσουμε ότι ληγμένα τρόφιμα έδωσε η Μπρεστ στον Ατρόμητο, πριν την πρώτη αναμέτρηση, με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας να αντιλαμβάνονται έγκαιρα το συμβάν κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Δεν διευκρινίστηκε πάντως αν η κίνηση αυτή ήταν εσκεμμένη ή έγινε από λάθος.

Ντιναμό Μπρεστ: Έπαιξε για 70 λεπτά το τέλειο ποδόσφαιρο και μετά «ήπιε θάλασσα». Έξαλλος ο κόουτς Κόβλατσουκ σε κάθε γκολ που δεχόταν η ομάδα του, σαν «μαινόμενος ταύρος» στον πάγκο, όταν έγινε το 4-3, σύμφωνα με όσα γράφει το foxbet.gr. Στράφι πήγε η τρομερή εμφάνιση του Σαβίτσκι, που σημείωσε τρία τέρματα. «Όλα πήγαιναν τέλεια για 75 λεπτά. Δεν θέλαμε αυτό το σκορ. Όλα θα κριθούν στην Αθήνα. Αν δεν πετύχαινε το πρώτο γκολ ο Ατρόμητος δε θα υπήρχε αυτή η διαφορά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Λευκορώσων. Παράλληλα, στήριξε δημόσια τον κίπερ της ομάδας του Παβλιτσένκο, για το τραγικό λάθος που έκανε στο 4-1. Ζορίστηκε ιδιαίτερη η Ντινάμο Μπρεστ και στο ματς κυπέλλου κόντρα στην Κλετσκ, την οποία απέκλεισε με 2-0 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια). Δεν ακολούθησε την αποστολή ο νιόφερτος μπακ, Κίκι (10/0, Ντνιεπρ Μογκίλεφ). Να αναφέρουμε ότι μάλλον δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα, ο πρόεδρος Ντιέγκο Μαραντόνα.

Εκτίμηση

Αφού έφτασε μια ανάσα από την «αυτοκτονία», ο Ατρόμητος επέστρεψε για τα καλά στη «ζώνη» της πρόκρισης. Είναι ποιοτικότερη ομάδα από τη Ντινάμο Μπρεστ και το έδειξε στο τελευταίο 20λεπτο που προσπάθησε να παίξει ορθολογικά. Με τη στήριξη και του κόσμου του απόψε, μπορεί την πρόκριση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags