Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο ταμείο με το Ρεάλ-Γιουβέντους - Τι να ποντάρετε για να πληρωθείτε!
| 2018-08-04 11:14:00

Στο ταμείο με το Ρεάλ-Γιουβέντους - Τι να ποντάρετε για να πληρωθείτε!

Sportdog Team
Στο ταμείο με το Ρεάλ-Γιουβέντους - Τι να ποντάρετε για να πληρωθείτε!

Δείτε με ένα κλικ εδώ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ξεκίνημα με το… «αριστερό» για την ομάδα του Λοπετέγι στο ICC, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Η Ρεάλ δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο της φιλικό. Με αρκετές απουσίες ελέω Μουντιάλ στο πρώτο ματς, μόνο οι Κροος, Ίσκο, Μπενζεμά, Μπέιλ, θύμιζαν κάτι από «γκαλάκτικος». Δεν θα αλλάξουν πάρα πολλά απόψε, ίσως όμως πάρει χρόνο συμμετοχής κι ο Σέρχιο Ράμος (Α, 26/4 πέρυσι), που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή που βρίσκεται στην Αμερική. Μια από τα ίδια και για τους Καρβαχάλ (Α, 25/0 πέρ.) και Νάβας (Τ, 27/0 πέρ.), που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό. Επέστρεψε από την άδειά του ο Καζεμίρο (Μ, 30/5 πέρ.), αλλά βρίσκεται στη Μαδρίτη, όπου και ξεκίνησε προπονήσεις. Σταθερά απόντες, οι «Μουντιαλικοί» Βαράν (Α, 27/0 πέρ.), Μαρσέλο (Α, 28/2 πέρ.), Κόβασιτς (Μ, 21/0 πέρ), Ερνάντεζ (Α, 13/0 πέρ.), Μόντριτς (Μ, 26/1 πέρ.). Εντείνουν οι φήμες, στα μεταγραφικά, που θέλουν τον Κουρτουά μια «ανάσα» από τη «βασίλισσα», ενώ συνεχίζεται το «ψαχτήρι» για μια μεταγραφή στη γραμμή κρούσης.

Γιουβέντους: Μπορεί ο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο (ήρθε από Ρεάλ) να μην είναι στην αποστολή, αυτή η «έκδοση» της Γιουβέντους που έχει έρθει πάντως στην Αμερική, τα καταφέρνει περίφημα, σύμφωνα με το foxbet.gr. Αήττητη έως τώρα, αν και στα δύο τελευταία παιχνίδια της δεν κέρδισε. 1-1 το φιλικό κόντρα στην Μπενφίκα, μια από τα ίδια και στο ματς κόντρα στους All-Star του MLS. Συνεχίζει να «ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα», όσον αφορά στο κομμάτι των μεταγραφών. Έκλεισε κι έφερε πίσω στο Τορίνο τον Μπονούτσι (Α, 35/2 πέρυσι), δίνοντας στη Μίλαν τον Ιγκουαΐν (Ε, 35/16 πέρ.). Θωρακίζοντας έτσι την άμυνά της, παραχωρώντας έναν παίχτη, από την -πλέον- γεμάτη επιθετική γραμμή της. Έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις οι Ντιμπάλα (Ε, 33/22 πέρ.), Κουαρδάδο (ΜΕ, 21/4 πέρ.), Μπεντανκούρ (Μ, 20/0 πέρ.) και Ντάγκλας Κόστα (ΜΕ, 31/4 πέρ.), αλλά βρίσκονται στο Τορίνο. Παραμένουν σε άδεια οι Μάντζουκιτς (Ε, 32/5 πέρ.), Πιάτσα (Μ, 7/2, Σάλκε πέρ.) και Ματουιντί (Μ, 32/3 πέρ.).

Εκτίμηση

Σε πιο προχωρημένο στάδιο η προετοιμασία της Γιουβέντους, αλλά λείπει όλη η ομάδα. Από την άλλη η Ρεάλ παρουσιάζεται πιο πλήρης και με παίχτες που θα είναι βασικοί και μέσα στη χρονιά. Έχασε στο πρώτο ματς, αλλά θα βρει ρυθμό σιγά-σιγά. Στο 2.15 ο άσος παίζεται.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags