Facebook Pixel Sportdog.gr | Με αυτό το παιχνίδι θα πληρωθείς - Με ένα κλικ θα πας στο ταμείο!
| 2018-08-06 11:12:00

Με αυτό το παιχνίδι θα πληρωθείς - Με ένα κλικ θα πας στο ταμείο!

Sportdog Team
Με αυτό το παιχνίδι θα πληρωθείς - Με ένα κλικ θα πας στο ταμείο!

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Χαλ: Φάνηκε να μπλέκει άσχημα με τον Λεονίντ Σλούτσκι, κινδύνεψε να υποβιβαστεί, η αλλαγή προπονητή αποδείχθηκε ευεργετική με τον Νάιτζελ Άτκινς να καταφέρνει να την... φρενάρει στη 18η θέση, σύμφωνα με το foxbet.gr. Αποχώρησαν οι αμυντικοί Μίκαελ Ντόσον και Ντέιβιντ Μέιλερ, ο έμπειρος Σκωτσέζος κίπερ Άλαν ΜακΓκρέγκορ, ήρθε ο Λίχαϊ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Μπερκ από τη Γουέστ Χαμ, οι "τίγρεις" θα έχουν φέτος μια εντελώς διαφορετική αμυντική γραμμή. Θα τη χρειαστούν μιας και η σεζόν προβλέπεται πολύ δύσκολη, η Χαλ θεωρείται τέταρτο φαβορί για τον υποβιβασμό, ο Άτκινς όμως δείχνει ο πλέον κατάλληλος για να διαχειριστεί τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Τσέχος αμυντικός Όντρεϊ Μαζούχ και ο μέσος Τζέιμς Γουίρ υποφέρουν από τραυματισμούς στο γόνατο και είναι εκτός αποστολής, όμως ο αμυντικός Ρις Μπερκ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Ο εξτρέμ Καμίλ Γκροσίτσκι και ο μέσος Τζάκσον Ίρβιν ήταν στο Μουντιάλ, δεν αποκλείεται όμως να βρεθούν στην ενδεκάδα. Οι μπακ Τοντ Κέιν και Έριχ Λιχάϊ αναμένεται να ξεκινήσουν όπως και ο γκολκίπερ Τζορτζ Λονγκ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Λονγκ -  Κέιν, ντε Βάις, Μπερκ, Λιχάϊ - Χένρικσεν, Ίρβιν - Μπόουεν, Εβάντρο , Γκροσίτσκι - Κάμπελ

Άστον Βίλα: Άγγιξε την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι, έχασε όμως στον τελικό των πλέι-οφ από τη Φούλαμ, οδυνηρό φινάλε, ακόμα μια σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, όπως γράφει το foxbet.gr. Ο Στιβ Μπρους παρέμεινε στον πάγκο, παρότι ακούστηκαν πολλά για απομάκρυνση του (με τον Τιερί Ανρί ως πιθανότερο αντικαταστάτη), αλλαγή πάντως έγινε αλλά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τους πολυεκατομμυριούχους Νασίφ Ναούρις και Ουές Έντερς να παίρνουν την πλειοψηφία των μετοχών. Με την απειλή του Financial Fair Play δεν μπόρεσε να κινηθεί μεταγραφικά, ενώ αποχώρησαν ο εξτρεμ Χιλ, οι ακραίοι μπακ Αμαβί και ντε Λάετ, αλλά και ο εμβληματικός Τζον Τέρι. Παραμένει πάντως από τα φαβορί για την άνοδο, αν κι έχει περισσότερες πιθανότητες να τη διεκδικήσει πάλι μέσω των πλέι-οφ. Οι πρώτες αγωνιστικές δείχνουν κομβικές, ακόμα και για την παρουσία του Μπρους στον πάγκο της.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μπρους πειραματίστηκε με τριάδα στην άμυνα στα φιλικά, με τον Γέντινακ και τον δεξιό μπακ Άλαν Χάτον να βγάζουν τα περισσότερα ματς. Αναμένεται να παίξουν και στην πρεμιέρα με τον Τσέστερ δίπλα τους. Ο μέσος Τζακ Γκρίλις αναμένεται να αγωνιστεί παρά τη φημολογία που τον θέλει να πηγαίνει στην Τότεναμ. Οι επιθετικοί Σκοτ Χόγκαν και Χέπμπουρν-Μέρφι είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-1-2): Στιρ - Χάτον, Τσέστερ,Γέντινακ - Ελ Μοχαμαντί, Xούριχεϊν, Μπγιάρναρσον, Αντόμα - Γκρίλις - Γκριν, Κοτζιά.

Εκτίμηση

Παρότι η Χαλ θα παλέψει για την παραμονή κι η Βίλα για την άνοδο, οι γηπεδούχοι δείχνουν πιο ήρεμοι. Παραδοσιακά κλειστά τα μεταξύ τους παιχνίδια, δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση η πρεμιέρα παρά τα νέα πρόσωπα στην άμυνα των "τίγρεων". Τα «2-3 γκολ» στο 1.97 δείχνουν ασφαλή επιλογή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags