Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πας στο ταμείο σήμερα με το Τσέλσι-Άρσεναλ; Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-08-18 11:49:00

Θέλεις να πας στο ταμείο σήμερα με το Τσέλσι-Άρσεναλ; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πας στο ταμείο σήμερα με το Τσέλσι-Άρσεναλ; Να τι πρέπει να παίξεις!

Τσέλσι: Απέφυγε την... παγίδα της πρεμιέρας η Τσέλσι, παρουσιάστηκε σοβαρή και πέρασε με νίκη 3-0 από την έδρα της Χάντερσφιλντ, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Έτσι, το ντεμπούτο του προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν επιτυχημένο. Ο Ιταλός ερωτήθηκε για τον αν εμπιστεύεται τον σέντερ φορ Μοράτα και φρόντισε να υπερασπιστεί τον Ισπανό διεθνή. «Προσωπικά, δεν ανησυχώ. Ο Μοράτα είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας. Αυτό που του λείπει προς το παρόν είναι η αυτοπεποίθηση. Σε όλο τον κόσμο, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση ο επιθετικός είναι να σκοράρει. Μόλις αρχίσει να συμβαίνει αυτό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα», υποστήριξε ο Σάρι.

Αγωνιστικά Νέα: Από τα λόγια του Σάρι προκύπτει ότι ο Μοράτα θα ηγηθεί της επίθεσης κόντρα στην Αρσεναλ και όχι ο Ζιρού. Ο σούπερ σταρ Αζάρ αγωνίστηκε ως αλλαγή στην πρεμιέρα (όπως και ο Ζιρού) και όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά θα ξεκινήσει βασικός. Αμφίβολος θεωρείται ο σέντερ μπακ Κέιχιλ (27/0), ενώ θα απουσιάσει εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο ο μέσος Φάμπρεγας (25/2).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Κέπα - Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Ντ. Λουίς, Αλόνσο - Καντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους Τσικ - Αζάρ, Μοράτα, Πέδρο.

Άρσεναλ: Με το... αριστερό ξεκίνησε η σεζόν για την Άρσεναλ, αφού παρά τη μεγάλη προσπάθεια, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τους πρωταθλητές, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Ο τεχνικός Ουνάι Εμερι θα ήθελε ένα καλύτερο ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο το κέρδος ήταν η παρουσία του νεαρού Γάλλου μέσου Γκεντιουζί, ο οποίος με την απόδοσή του δικαίωσε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. «Η ομάδα έχει επιθετικό πνεύμα και θέλουμε να το διατηρεί, είτε κερδίζει είτε χάνει. Απέναντι στη Σίτι δείξαμε κάποια από αυτά τα στοιχεία, ωστόσο υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, τόσο ατομικά όσο και σε επίπεδο συνόλου», σχολίασε ο Εμερι. Στο μεταξύ, ο τερματοφύλακας Οσπίνα δόθηκε δανεικός στη Νάπολι.

Αγωνιστικά Νέα: Το πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ μοιάζει να λύνεται, αφού ο Μονρεάλ, που έλειψε στην πρεμιέρα, προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί οι αμυντικοί Μάιτλαντ - Νάιλς (1/0, 15/0), Κολάσινατς (27/2), Κοσιελνί (25/2). Έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο επιθετικός Γουέλμπεκ (28/5), όμως η ετοιμότητά του αποτελεί ερωτηματικό.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Λένο - Μπεγερίν, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ - Τορέιρα, Ράμσεϊ, Γκεντιουζί - Οζίλ, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ.

Εκτίμηση

Λονδρέζικο ντέρμπι και φυσικά κανείς δεν ξεγράφει την Άρσεναλ, η οποία ωστόσο εμφανίστηκε... λίγη στην πρεμιέρα. Αντίθετα, η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα από την έδρα - παγίδα της Χάντερσφιλντ. Οι «μπλε» έχουν τον πρώτο λόγο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags