Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε στέλνει στο ταμείο η Ατλέτικο σήμερα - Δες τι πρέπει να παίξεις
| 2018-08-20 11:08:00

Σε στέλνει στο ταμείο η Ατλέτικο σήμερα - Δες τι πρέπει να παίξεις

Sportdog Team
Σε στέλνει στο ταμείο η Ατλέτικο σήμερα - Δες τι πρέπει να παίξεις

Πληρώνει...

Βαλένθια: Η αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος Βαλένθια, πήρε την 4η θέση στη βαθμολογία και επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως διαβάζουμε στο foxbet.gr. Πολύ σταθερή σε όλη την διάρκεια της σεζόν, με την έδρα της να είναι εγγύηση και να αποτελεί την μεγάλη της δύναμη. Ο Μαρθελίνο μέσα σε μια σεζόν κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα με ισορροπία στις γραμμές που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Την επανέφερε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά συνεχίζει στην άκρη του πάγκου. Στις μεταγραφές, ενισχύθηκε σημαντικά στην επίθεση με τον ερχομό των φορ Μπατσουαγί και Γκαμεϊρό από Τσέλσι και Ατλέτικο αντίστοιχα, ενώ πήρε στην άμυνα τον στόπερ Ντιακαμπί από τη Λυών. Στα χαφ ήρθαν ο Ράσιτς από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Βας από τη Θέλτα. Καλή προσθήκη με τον μπακ Πιτσίνι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Επέστρεψε στην Παρί ο καλός μεσοεπιθετικός Γκέδες. Έχασε κι άλλους παίκτες, αλλά δεν είχαν μεγάλο ρόλο στην ομάδα. Θα πρέπει να «βαθύνει» περαιτέρω το ρόστερ της.

Αγωνιστικά Νέα: Έβγαλε καλή εικόνα στα φιλικά, όπου επικράτησε των Γαλατασαράι, Έβερτον και Λεβερκούζεν, ενώ έφερε ισοπαλία με τις Λέστερ και Λωζάννη. Γνώρισε και μια ήττα από την Αϊντχόφεν. Θετικό το πρόσημο λοιπόν. Μακροχρόνια η απουσία του Κοκλέν, ο οποίος δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό. Θα αργήσει να επιστρέψει. Γενικά πάει με φουλ αποστολή και όλους διαθέσιμους.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Νέτο - Πιτσίνι, Γκάμπριελ, Γκαράι, Γκαγιά - Σολέρ, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Βας - Ροντρίγκο, Σάντι Μίνα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Άκρως επιτυχημένη η περσινή χρονιά για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ και πήρε την 2η θέση στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το foxbet.gr. Απείλησε κάποια στιγμή για τον τίτλο την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν το πίστεψε. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με κούπα, καθώς επιβλήθηκε στο Σούπερ Καπ της μισητής Ρεάλ με 4-2, όπου έκανε ανατροπή από 2-1. Δείχνει πολύ ενισχυμένη φέτος, με τον ερχομό του χαφ Ρόντρι από την Βιγιαρεάλ, του επίσης χαφ Λεμάρ από την Μονακό, του εξτρέμ Ζέλσον Μάρτινς από την από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του μπακ Αρίας από την Αϊντχόφεν και πρόσφατα ήρθε ο φορ Κάλινιτς από την Μίλαν. Επένδυση για το μέλλον με την απόκτηση του 18χρονου στόπερ Νάχουεν από την Αρχεντίνος. Απέκτησε ακόμα περισσότερη ποιότητα και «βάθος» στο ρόστερ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την χαρακτηρίζουν την πιο πλήρη Ατλέτικο όλων των εποχών.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν την λες και ενθαρρυντική την εικόνα της στα φιλικά, όπου έφερε ισοπαλία με Άρσεναλ και Στουτγάρδη, νίκησε την Κάλιαρι, αλλά ηττήθηκε από Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ. Ωστόσο στο πρώτο επίσημο ήταν αυτή που έπρεπε απέναντι στη Ρεάλ. Δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Λουίς Ερνάντεθ, ο οποίος κουβαλάει τιμωρία. Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα, εκτός από κάποιους αμφίβολους.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Όμπλακ - Χουανφράν, Σάβιτς, Γκοδίν, Φελίπε - Λεμάρ, Σαούλ, Κόκε, Κορέα - Γκριεζμάν, Κόστα.

Εκτίμηση

Πολύ καλές ομάδες αμφότερες και ξεκινούν αμέσως με ντέρμπι. Είναι «δεμένα» σύνολα, με πολύ καλές μεσοεπιθετικές γραμμές. Περιμένουμε να αναζητήσουν τη νίκη και να μην συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Τα γκολ εκατέρωθεν σε αποδόσεις που διπλασιάζουν προκαλούν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags