Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη και μόνο νίκη θέλει σήμερα η Εθνική - Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για ταμείο!
| 2018-10-12 09:48:00

Νίκη και μόνο νίκη θέλει σήμερα η Εθνική - Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για ταμείο!

Sportdog Team
Νίκη και μόνο νίκη θέλει σήμερα η Εθνική - Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για ταμείο!

Η ομάδα του Σκίμπε θέλει τους τρεις βαθμούς.

Η νίκη στον αποψινό αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία (12/10, 21:45 / EpsilonTV) στο ΟΑΚΑ είναι μονόδρομος για την Εθνική ομάδα.

Ο Σκίμπε ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση, προσήλωση στην τακτική, πίεση από ψηλά και αποτελεσματικότητα, καθώς φάσεις βγαίνουν αλλά δεν μετουσιώνονται σε γκολ. Δώνης, Τοροσίδης, Οικονόμου και Μάνταλος τέθηκαν «εκτός υπηρεσίας» λόγω τραυματισμών, Ζέκα, Καρέλης, Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος επιστρέφουν, ενώ Τσιμίκας και Πασχαλάκης κλήθηκαν για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Χριστοδουλόπουλος, κατάφερε να προπονηθεί στην τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης (11/10) κι έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Σκίμπε. 

Το αρχικό σχήμα αναμένεται να αποτελέσουν οι Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, δεξιά και αριστερά στην άμυνα Μπακάκης και Γιαννούλης αντίστοιχα, ενώ στα στόπερ παραμένουν αμετακίνητοι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος. Ο Ζέκα επιστρέφει στη μεσαία γραμμή για να δώσει χιλιόμετρα και πίεση στον αντίπαλο, ενώ η άλλη θέση στα αμυντικά χαφ διεκδικείται από Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου, πίσω του ο Φορτούνης και στα «φτερά» Μπακασέτας και Πέλκας.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, με βοηθούς τους Ράφαελ Φόλτιν, Μάρκο Αχμίλερ, επιπρόσθετους τους Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Πάτρικ Ίτριχ και τέταρτος διαιτητής ο Κρίστιαν Γκίτελμαν.

Οι αποδόσεις της Vistabet.gr:

Ελλάδα     1,75

Χ               3,40

Ουγγαρία   5,50

Oι αποδόσεις στη bwin.gr:

Ελλάδα     1,75

Χ               3,40

Ουγγαρία   5,50

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags