Facebook Pixel Superleague - Στοίχημα: Τι ποντάρουμε σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
| 2019-04-07 15:07:00

Η... έκπληξη στην ΑΕΚ, το ρίσκο με τον ΠΑΟΚ και η πρόβλεψη που αξίζει για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Η... έκπληξη στην ΑΕΚ, το ρίσκο με τον ΠΑΟΚ και η πρόβλεψη που αξίζει για Ολυμπιακό!

Ματσάρες έχει σε λίγη ώρα η Σούπερ Λιγκ.

Superleague - Στοίχημα: Φουλ αγωνιστική δράση σήμερα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και μαζί ευκαιρίες για να... παίξουμε κανένα στοιχηματάκι.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Ξάνθη – ΑΕΚ, όπου θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε στο Over 1.5, καθώς η Ένωση είναι φορμαρισμένη και βρίσκει εύκολα γκολ, ενώ οι Ακρίτες μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, πλέον έχουν αρχίσει να αγχώνονται αφού βρίσκονται στο -3 από τα μπαράζ. Οι Κιτρινόμαυροι θα βρουν έστω ένα γκολ και η Ξάνθη μετά είναι υποχρεωμένη να παίξει ανοιχτά…

Στο Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός χωρίς να… τρελαινόμαστε, θα ακολουθήσουμε τον άσο, καθώς οι Βοιωτοί με τρεις σερί ήττες δεν πείθουν φέτος ότι μπορούν να σωθούν, ενώ οι Αρκάδες μετά την ήττα στην Λάρισα, είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Έχουν καλύτερη ομάδα και στην έδρα τους… καθαρίζουν τέτοια ματς. Δεν «πετάω τη σκούφια μου» πάντως με την απόδοση στον άσο.

Στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός θα κυνηγήσουμε το Combo Bet με τους Πειραιώτες να φτάνουν πρώτοι στα δύο γκολ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι σε καλή κατάσταση, λογικά θα πάρει τη νίκη, ωστόσο πιο εύκολα και χωρίς άγχος θα μας πληρώσουν τα γκολ. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να πετύχει δύο γκολ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Τέλος, στο ΠΑΟΚ – Λαμία ο Δικέφαλος λογικά θα πάρει τη νίκη, όμως οι αποδόσεις στον άσο είναι αστείες, ενώ δεν πιστεύω πως θα κάνει περίπατο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, δεν βρίσκει πλέον εύκολα το γκολ, ενώ η οι φιλοξενούμενοι είναι μία «σφηχτή» ομάδα που παλεύουν για το μηδέν πίσω. Είχαμε ματς Κυπέλλου την Τετάρτη και θα είναι κουρασμένοι, σούπερ απόδοση στα 2-3 γκολ.

Προτάσεις για μονά αποδεκτά ή δυάδα:

  • 16.00: Ξάνθη-ΑΕΚ over 1.5 (1.55)
  • 17.15: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: 1 (1.50)
  • 19.00: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Πρώτος στα δύο γκολ Ολυμπιακός (1.75)
  • 19.30: ΠΑΟΚ – Λαμία: 2-3 γκολ (2.00)

Πηγή: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags