Facebook Pixel Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Χαμός στο Champions League με τον αγγλικό "εμφύλιο" - Σούπερ απόδοση για ποντάρισμα!
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-09 17:23:00

Χαμός στο Champions League με τον αγγλικό "εμφύλιο" - Σούπερ απόδοση για ποντάρισμα!

Sportdog Team
Χαμός στο Champions League με τον αγγλικό "εμφύλιο" - Σούπερ απόδοση για ποντάρισμα!

Έτοιμοι για το Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι;

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι: Το Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία και είμαστε έτοιμοι για τις πρώτες ματσάρες των προημιτελικών. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο… εμφύλιος της Αγγλίας, ανάμεσα στη Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά από το πρωτάθλημα, όπου αμφότεροι τρέχουν για να πετύχουν τους στόχους τους, ωστόσο η διάκριση στην Ευρώπη δεν τους αφήνει ασυγκίνητους. Η Τότεναμ, που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε πολύ εύκολα με δύο νίκες (3-0 και 0-1) την Ντόρτμουντ, το Σάββατο έκανε ποδαρικό στο νέο της γήπεδο και ξεκίνησε με το δεξί, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες στην Premier League με το 2-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Μπήκαν ξανά στην πρώτη τετράδα, ωστόσο το αποψινό ματς αποτελεί πλέον προτεραιότητά τους. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου ζήτησε από το πρώτο λεπτό τη βοήθεια των οπαδών και ξεκαθάρισε πως θέλουν μπουν φουλ επιθετικά και με το… πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι μέσα σε όλους τους στόχους και μετρά οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία χρονικά το Σάββατο, 1-0 κόντρα στην Μπράιτον, στα ημιτελικά του FA Cup. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες του συλλόγου, σαφώς και θέλουν τόσο την Premier όσο και το Κύπελλο, ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως προτεραιότητά τους είναι η κούπα του Champions League. Θα παίξει λοιπόν με όλα του τα… όπλα απόψε, ακόμα και τον Κουν Αγκουέρο που προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται λογικά στην 11αδα.

Παρότι είναι ο πρώτος προημιτελικός και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς, περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και γκολ. Δεν είναι αμυντικές ομάδες που περιμένουν τον αντίπαλο, ενώ στο χορτάρι θα υπάρχουν παίκτες που μπορούν κάθε φάση να την κάνουν γκολ. Κυνηγάμε λοιπόν το goal-goal και ρισκάρουμε σε συνδυασμό με το over 2.5.

Η πρόταση της Τρίτης:

22.00: Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι: goal-goal και over 2.5 (2.00)

Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags