Facebook Pixel Champions League - Λίβερπουλ: Θα "καθαρίσει" τόσο εύκολα απόψε η Λίβερπουλ;
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-09 20:02:00

Θα "καθαρίσει" τόσο εύκολα απόψε η Λίβερπουλ; Μην είστε τόσο σίγουροι...

Sportdog Team
Θα "καθαρίσει" τόσο εύκολα απόψε η Λίβερπουλ; Μην είστε τόσο σίγουροι...

Τι πρέπει να προσέξουμε στο ματς του Champions League;

Champions League - Λίβερπουλ: Ξεκινούν σήμερα τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μια ιδιαίτερη απόδοση μας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Πόρτο.

Η Λίβερπουλ δίνει τη μάχη της για την κατάκτηση της Πρέμιερ μετά τη νίκη της επί της Σάουθάμπτον και πλέον περιμένει την κίνηση της Σίτι. Σήμερα είναι το φαβορί για τη νίκη και θέλει να χτίσει ισχυρές βάσεις για την πρόκριση έτσι ώστε να κάνει ανάλογη πορεία με την περσυνή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο ενδέχεται να υποπέσει σε φθηνά λάθη μιας και το μυαλό της βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτάθλημα.

Η Πόρτο που έρχεται ως αουτσάιντερ στην Αγγλία, κατάφερε να προκριθεί πανηγυρικά επί της Ρόμα και απέδειξε πως είναι ικανή να κάνει την υπέρβαση. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι πολύ σύνθετα, καθώς ισοβαθμεί με την Μπενφίκα στην πρώτη θέση και δίνει και αυτή τη μάχη της όπως και η αντίπαλός της. Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να περιμένει να χτυπήσει τον αντίπαλο στην κόντρα και ίσως τα καταφέρει εάν υπολογίσουμε την αστάθεια των γηπεδούχων στην άμυνα.

Η επιλογή μας για το Τσάμπιονς Λιγκ:

  • 22.00 Λίβερπουλ – Πόρτο: GG (2.10)

 

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags