Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης - Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο άσος της ημέρας στην Αγγλία και το γκολ που θα μας απογειώσει!
| 2019-04-09 20:47:00

Το γκολ που θα πανηγυρίσει μέχρι και ο Μαρινάκης!

Sportdog Team
Το γκολ που θα πανηγυρίσει μέχρι και ο Μαρινάκης!

Ένα γκολ και θα... σωθούμε.

Βαγγέλης Μαρινάκης - Νότιγχαμ Φόρεστ: Μπορεί οι περισσότεροι σήμερα να ασχολούνται με τα δύο παιχνίδια για το Champions League, όμως εμείς θα κάτσουμε να απολαύσουμε τα ματς χωρίς άγχος και θα ποντάρουμε στις μικρές Αγγλίες.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στο Onlinebet24.gr, με τη Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσνταϊ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για την 41η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και όντας στο -6 από τα πλέι οφ με ματς λιγότερο, δεν χρειάζονται απλά ένα θαύμα για να κυνηγήσουν την εξάδα. Προέρχονται από τη βαριά ήττα εντός έδρας από Άστον Βίλα με 3-1, ενώ συμπλήρωσαν δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι στην ένατη θέση και στο -5 από τα πλέι οφ, οπότε επίσης πολύ δύσκολα θα κυνηγήσουν φέτος το όνειρο. Προέρχονται από την ήττα… αυτοκτονία με 2-1 από τη Ρόδεραμ που παλεύει να σωθεί, ματς στο οποίο και πάλι πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν σκοράρει έστω ένα γκολ και στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους, ωστόσο έχουν πάρει μόλις δύο νίκες και έχουν δεχθεί γκολ σε τέσσερα από αυτά. Δεν θα διαλέξουμε λοιπόν κάποιο σημείο και θα ποντάρουμε στην καλή επιθετική λειτουργία της Νότιγχμαμ, η οποία θα παίξει το τελευταίο της χαρτί και θα βρει δίχτυα έστω μία φορά!

Από εκεί και πέρα, συνεχίζουμε με την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, όπου η Σάντερλαντ υποδέχεται την Μπέρτον σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είναι στην τρίτη θέση, με δύο ματς λιγότερα και σε ισοβαθμία όμως με τη δεύτερη Μπέρνσλεϊ, η οποία αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια της το εισιτήριο για την απευθείας άνοδο. Οι «μαυρόγατες» είναι αήττητοι στην έδρα τους με ρεκόρ 11-8-0, προέρχονται από δυο συνεχόμενα διπλά και τρεις σερί νίκες, ενώ τρέχουν αήττητο σερί 18 αγωνιστικών! Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στη μέση της βαθμολογίας και όντας στο -10 από τα πλέι οφ δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, γιατί μπορεί εκτός έδρας να τρέχουν ρεκόρ 5-6-8, ωστόσο με τις τρεις σερί νίκες εντός έδρας που έκαναν, πλέον καθάρισαν με την παραμονή. Σήμερα όμως έχουν πολύ δύσκολο έργο, καθώς η Σάντερλαντ είναι καλύτερη ομάδα, στην έδρα της παίζει πολύ καλά και… καίγεται για τη νίκη ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Η δυάδα της Τρίτης:

21.45: Σέφιλντ Γουένσνταϊ – Νότιγχαμ: Over 0.5 Νότιγχαμ σε τιμή 1.50
21.45: Σάντερλαντ – Μπέρτον: 1 σε τιμή 1.75

Πηγή: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags