Facebook Pixel Άρσεναλ - Νάπολι: H… μπόμπα του 2.50 που αξίζει να κυνηγήσουμε!
| 2019-04-11 17:56:00

H… μπόμπα του 2.50 στο Άρσεναλ – Νάπολι που αξίζει να κυνηγήσουμε!

Sportdog Team
 H… μπόμπα του 2.50 στο Άρσεναλ – Νάπολι που αξίζει να κυνηγήσουμε!

Ματσάρα το βράδυ στο Europa League.

Άρσεναλ - Νάπολι: Ματσάρες έχει απόψε για τα προημιτελικά του Europa League, όμως η αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Νάπολι μας θυμίζει λίγο και Champions League. Στο συγκεκριμένο ματς λοιπόν, αξίζει να κυνηγήσουμε και το μονό ποντάρισμα, σύμφωνα με το Onlinebet24.gr

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονταν σε εξαιρετικό μομέντουμ, καθώς η επική πρόκριση κόντρα στη Ρεν στον προηγούμενο γύρο του Europa League, όπου παρά το 3-1 του πρώτου ματς πέρασαν με το 3-0 της ρεβάνς, τους είχε δώσει έξτρα ώθηση και στην Premier League. Οι Λονδρέζοι μπήκαν και πάλι στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League, όμως η ήττα από την Έβερτον με 1-0 τους έβαλε σε μπελάδες. Θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να πάρουν ευρωπαϊκή κούπα και για αυτό θα παίξουν με τους βασικούς, ενώ θα κυνηγήσουν τα πολλά γκολ για να πάρουν προβάδισμα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού στην «καυτή» έδρα της Νάπολι.

Οι Ιταλοί από την πλευρά τους στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Σάλτσμπουργκ, την οποία νίκησαν 3-0 στην έδρα τους και μετά έχασαν… χωρίς άγχος 3-1 εκτός, ενώ στο πρωτάθλημα φαίνεται πως τα έχουν παρατήσει. Μετά την ήττα από την Έμπολι με 2-1, κόλλησαν εντός στο 1-1 με την Τζένοα, χωρίς όμως να έχουν σημαντικές συνέπειες, καθώς δεν χάνουν τη δεύτερη θέση, ενώ δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβουν την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Θέλουν να σταθούν όρθιοι στο Λονδίνο και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ή έστω να πετύχουν γκολ. Έχουν δώσει φέτος αποδείξεις, καθώς στη δύσκολη έδρα της Παρί έφυγαν με το 2-2 και έχασαν δύσκολα με 1-0 στο Λίβερπουλ για τον Όμιλο του Champions League.

Παρόλα αυτά, η Άρσεναλ έχει τον πρώτο λόγο, καθώς είναι πιο έμπειρη, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και είναι υποχρεωμένη να παίξει αποκλειστικά για τη νίκη, καθώς η ρεβάνς στην Ιταλία θα είναι… μαρτυρική. Αξίζει να κυνηγήσουμε τον άσο στις αποδόσεις που κυκλοφορεί!

22.00: Άρσεναλ – Νάπολι: 1 σε απόδοση 2.50

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags