Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα αγνοήσεις τη Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.45;
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-13 16:50:00

Θα αγνοήσεις τη Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.45;

Sportdog Team
Θα αγνοήσεις τη Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.45;

Αξίζει το ρίσκο!

Χαμός γίνεται σήμερα σε όλη την Ευρώπη, με ματσάρες και ντέρμπι, ωστόσο το πρωτάθλημα που έχει πάρει… φωτιά είναι η Premier League, καθώς γίνεται μάχη για την κούπα, την τετράδα του Champions League, αλλά και τη σωτηρία. Από εκεί λοιπόν σήμερα στο onlinebet24.gr μας έχουν βγάλει δύο δυνατά σημεία!

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, όπου οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους πλέον στο πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την ήττα τους με 2-1 στη Γουλβς έπεσαν στην έκτη θέση, ωστόσο είναι στο -3 από το Champions League και ακόμα ελπίζουν. Εντός έδρας είναι δυνατοί με ρεκόρ 9-5-1, ενώ θα ήθελαν να… καθαρίζουν από νωρίς σήμερα, καθώς ακολουθεί την Τρίτη η ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League, όπου κυνηγούν άλλο ένα… θαύμα μετά την ήττα τους στο Μάντσεστερ με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στη μέση της βαθμολογίας, ούτε θα κινδυνέψουν ούτε έχουν ελπίδες για κάτι παραπάνω, εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 4-3-9, ενώ έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ στις τελευταίες επτά εξόδους τους! Η Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί, θέλει το ματς για να παραμένει στο «κόλπο» της Ευρώπης, ωστόσο δεν θα κυνηγήσει το μεγάλο σκορ ούτε θα τρέχει με… χίλια μέχρι το 90’, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ματς με την παρέα του Μέσι. Αξίζει να κυνηγήσουμε τον «άσο» σε συνδυασμό με Under 3.5, σε αποδόσεις πάνω από το 2.40!

Η δεύτερη επιλογή μας είναι επίσης από την Premier και αφορά το παιχνίδι της Μπράιτον με την Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι είναι μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και σήμερα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να ξεμπερδεύουν με την παραμονή. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 6-4-5, μετρούν δύο σερί ήττες από καλύτερες ομάδες (Τσέλσι και Σαουθάμπτον) ωστόσο απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Χάντερσφιλτν, που ήταν στα… μέτρα τους, πήραν τις νίκες που χρειάζονταν. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους όντας στο +10 από την παραμονή δεν έχουν πλέον ούτε άγχος, αλλά ούτε και κάποιο σημαντικό κίνητρο, εκτός έδρας είναι κάκιστοι με ρεκόρ 4 νίκες και 12 ήττες, ενώ προέρχονται από δύο σερί ήττες με τελευταία το 3-1 εντός από την Μπέρνλι! Οι δύο ομάδες είναι θεωρητικά ισοδύναμες, όμως η Μπράιτον… καίγεται για τη νίκη και παράλληλα έχει την έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που μακριά από το γήπεδό της τα κάνει συνήθως «θάλασσα» και μετράει μία νίκη και 10 ήττες στα τελευταία 11 παιχνίδια της!

17.00: Μπράιτον – Μπόρνμουθ: 1 σε απόδοση 2.20
19.30: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1 και Under 2.5 σε απόδοση 2.45


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags