Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα... σκάσουν βόμβες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό; Έτσι δίνουν λεφτά ΑΕΚ και Ολυμπιακός!
| 2019-04-14 16:36:00

Θα... σκάσουν βόμβες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό; Έτσι δίνουν λεφτά ΑΕΚ και Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Θα... σκάσουν βόμβες σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό; Έτσι δίνουν λεφτά ΑΕΚ και Ολυμπιακός!

Χαμός τις τελευταίες ώρες με τις αποδόσεις.

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα στην Σούπερ Λιγκ, με όλες τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής να διεξάγονται ίδια ώρα (19.00).

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση του φορμαρισμένου Ολυμπιακού, ο οποίος μετά το εντυπωσιακό 5-0 στο Αγρίνιο θέλει να σήμερα να κλείσει εντυπωσιακά τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για το 2019 και να πάρει… εκδίκηση για την «γκέλα» στον πρώτο γύρο στην Ξάνθη. Άσο και πολλά γκολ περιμένουμε στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ goal-goal μπορεί να έχουμε τόσο στο ΑΕΛ-ΠΑΟΚ όσο και στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ.

Ο Δικέφαλος προφανώς και θέλει το τρίποντο για να ξεκινήσει η γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ήδη έχουν δώσει ραντεβού με τους οπαδούς στα Τέμπη, ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια δεν… πατάει καλά, ενώ η ΑΕΛ «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς. Μπορεί να βρει γκολ η Λάρισα, όπως και ο ΠΑΟΚ, ενώ στο ΟΑΚΑ ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός θα βρει δίχτυα και αξίζει να κυνηγήσουμε τον ΟΦΗ που σκοράρει για τρία σερί ματς και επίσης θέλει βαθμούς για να σωθεί!

Στο Λαμία – ΑΕΚ που δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, λίγες ημέρες πριν τη μεταξύ τους μάχη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, οι δύο προπονητές θα κρύψουν τα χαρτιά τους και θα ξεκουράσουν βασικούς, αλλά δύο γκολ μπορούν να μας δώσουν, όπως στην τελευταία συνάντησή τους. Ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη για να… σβήσει την πεντάρα από τον Ολυμπιακό και αξίζει να την ποντάρουμε σε αυτές τις τιμές κόντρα στον υποβιβασμένο Απόλλωνα, ενώ στο ντέρμπι της ημέρας για την 4η θέση, ο φορμαρισμένος Άρης έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας απέναντι στον Ατρόμητο που δεν είναι στα… καλύτερά του.

Στο «Χ» ημίχρονο που εμφανίζεται πολύ συχνά στα τελευταία τους παιχνίδια θα ποντάρουμε στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Αστέρα, όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ρισκάρει, ενώ ο Λεβαδειακός πρέπει επιτέλους να σκοράρει εάν θέλει να σωθεί, απέναντι στον Πανιώνιο που… έχει καθαρίσει!

Προτάσεις για μονά αποδεκτά ή δυάδα:

  • Λάρισα-ΠΑΟΚ: goal-goal (2.15)
  • Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός: 2 (1.75)
  • Άρης-Ατρόμητος: 1 (2.00)
  • Λαμία-ΑΕΚ: over 1.5 (1.50)
  • Λεβαδειακός-Πανιώνιος: Over 0.5 Λεβαδειακός (1.55)
  • Ολυμπιακός-Ξάνθη: 1 και over 2.5 (1.50)
  • Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: goal-goal (2.00)
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Χ ημίχρονο (1.85)

 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags