Facebook Pixel Sportdog.gr | Το στοίχημα της Δευτέρας είναι μόνο.... για όσους ξέρουν - "Μπόμπα" σε τρελή απόδοση!
| 2019-04-15 20:45:00

Το στοίχημα της Δευτέρας είναι μόνο.... για όσους ξέρουν - "Μπόμπα" σε τρελή απόδοση!

Sportdog Team
Το στοίχημα της Δευτέρας είναι μόνο.... για όσους ξέρουν - "Μπόμπα" σε τρελή απόδοση!

Οι υπόλοιποι ας παίζουν μόνο Σαββατοκύριακο.

Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι το ντέρμπι για τα πλέι οφ ανόδου στην κατηγορία ανάμεσα στην Παρί 98 και την Λοριάν. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 53 βαθμούς και δύσκολα θα πλησιάσουν την δυάδα για την απευθείας άνοδο, ωστόσο ακόμα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός εξάδας, καθώς Λανς  και Ορλεάν έχουν 51 βαθμούς και παραμονεύουν.

Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι αρκετά δυνατοί, με ρεκόρ 8-6-1 και αήττητο σερί πέντε αγώνων με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, ωστόσο προέρχονται από την ήττα-σοκ με 1-0 στη Σοσό που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία. Θέλουν νίκη σήμερα για να κλείσουν θέση στα πλέι οφ, αλλά και για να πάρουν εκδίκηση για το ματς του πρώτου γύρου, όπου είχαν χάσει 2-1 με ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως επίσης είναι δυνατοί εκτός έδρας και έχουν ρεκόρ 7-2-6, ωστόσο στις δύο τελευταίες εξόδους τους έχασαν… επεισοδιακά, με 3-2 και 2-1! Έχουν σκοράρει πάντως τουλάχιστον ένα γκολ και στις πέντε τελευταίες εξόδους τους, επίσης έχουν βρίσκουν δίχτυα στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα, ενώ ανεξαρτήτως έδρας τα 6/7 τελευταία παιχνίδια τους ήταν goal-goal.

Θα αποφύγουμε λοιπόν το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ, καθώς παρότι η Παρί προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια της, εφόσον δεχθεί γκολ από την φορμαρισμένη Λοριάν, θα είναι υποχρεωμένη να παίξει φουλ επίθεση. Αξίζει το goal-goal σε απόδοση 2.30, ενώ για πιο… χαλαρό και ρισκαδόρικο ποντάρισμα, μπορείτε να κυνηγήστε το goal-goal και Over 2.5.

Η… μπόμπα της Δευτέρας:

Παρί 98 – Λοριάν: goal-goal σε τιμή 2.30

Πρόταση με ρίσκο: goal-goal και over 2.5 σε τιμή 3.45

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags