Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόσο εύκολα θα περάσει η Λίβερπουλ; Αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 4.15!
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-17 17:22:00

Πόσο εύκολα θα περάσει η Λίβερπουλ; Αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 4.15!

Sportdog Team
Πόσο εύκολα θα περάσει η Λίβερπουλ; Αξίζει το ρίσκο σε απόδοση 4.15!

Δεν έχει μόνο το Game of Thrones Δράκους...

Πολλοί θεωρούν πως το αποψινό ματς της Πόρτο με τη Λίβερπουλ θα είναι το πιο αδιάφορο για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο οι… δράκοι δεν θα χαριστούν σε κανέναν.

Η Πόρτο για ακόμα μία σεζόν βλέπει πως η ευρωπαϊκή της πορεία θα τελειώνει πάνω σε ένα μεγαθήριο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα έχουν παρατήσει. Οι Πορτογάλοι παρά το 2-0 του πρώτου αγώνα, το οποίο διαμορφώθηκε με δύο γκολ νωρίς – νωρίς, είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το θαύμα της ανατροπής και θεωρών πως θα είναι ακόμα πιο κοντά, αν καταφέρουν να βρουν το γρήγορο γκολ, κάτι που δεν συνέβη στο «Άνφιλντ» όταν έχασαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της μετά το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αγχώνεται ιδιαίτερα, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Οι «κόκκινοι» όπως απέδειξαν και την Κυριακή στο άνετο 3-0 κόντρα στην Λίβερπουλ, βρίσκονται με το πόδι στο γκάζι και θέλουν σήμερα να πανηγυρίσουν άλλη μία νίκη. Μοιάζει αδύνατον να μην σκοράρουν, καθώς πλέον έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και ο Σαλάχ!

Στο συγκεκριμένο ματς λοιπόν οι βασικές μας επιλογές θα είναι τα γκολ. Η Πόρτο έχει βρει δίχτυα στα 7/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο «Ντραγκάο», ενώ τα τρία τελευταία της στο Champions League ήταν goal-goal και over 2.5! Η Λίβερπουλ από την πλευρά της έχει πετύχει τουλάχιστον δύο στα τελευταία επτά, όπου ήταν όλα νικηφόρα, ενώ ήταν over 2.5 τα 8/10 πιο πρόσφατα εκτός έδρας της στην διοργάνωση με τα αστέρια.

Ποντάρουμε λοιπόν στο goal-goal, στο goal-goal και over 2.5 και για όσους θέλουν να… ρισκάρουν, κυνηγάμε την τρελή απόδοση στο goal-goal και Over 2.5!

Oι επιλογές μας καλύπτουν όλα τα γούστα, επιλέξτε όποια σας ταιριάζει ή συνδυάστε αναλόγως το ρίσκο που θέλετε να πάρετε, καλή τύχη.

22.00: Πόρτο – Λίβερπουλ

  • goal-goal σε απόδοση 1.75
  • goal-goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.20
  • goal-goal και 2 σε απόδοση 4.15

 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags