Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν είναι πια «Μεγάλη» αλλά παραμένει «Κυρία» – Ιταλική δυάδα που... δεν χάνεται!
| 2019-04-20 17:33:00

Δεν είναι πια «Μεγάλη» αλλά παραμένει «Κυρία» – Ιταλική δυάδα που... δεν χάνεται!

Sportdog Team
Δεν είναι πια «Μεγάλη» αλλά παραμένει «Κυρία» – Ιταλική δυάδα που... δεν χάνεται!

Έχει ματσάρες σήμερα στην Serie A.

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε σήμερα σε όλη την Ευρώπη, όμως εμείς θα ασχοληθούμε με μια πολύ δυνατή ιταλική δυάδα που έχει να δώσει πολλά.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Φιορεντίνα. Η «Μεγάλη Κυρία» προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από το σοκ του αποκλεισμού της από τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που είναι και αυτή αδιάφορη στο πρωτάθλημα, δεν έχει να κερδίσει κάτι και δύσκολα θα χάσει και κάτι. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να παίξουν καλά για να πάρουν τη νίκη έτσι ώστε να ξεσπάσουν μετά τον αποκλεισμό τους. Ο άσος βρίσκεται σε πολύ καλή απόδοση για τα δεδομένα της Γιούβε.

Η δυάδα μας κλείνει με το παιχνίδι της Ίντερ με τη Ρόμα, ένα ντέρμπι που θα κρίνει θέσεις και προκρίσεις στην Ευρώπη. Η Ρόμα με νίκη καταφέρνει να πιάσει την τετράδα και έτσι θα μπει σε τροχιά πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ και επιπλέον δεν θα αγχώνεται μήπως την πετάξουν εντελώς από την Ευρώπη, η  Αταλάντα και η Λάτσιο και η Τορίνο που βρίσκονται 1-4 βαθμούς πίσω της. Από την άλλη και η ομάδα του Μιλάνου θέλει να πάρει αυτή τη νίκη, καθώς εάν δεν το κάνει, θα κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρόμα και τη και τη Μίλαν.

Συνοπτικά η δυάδα μας:

  • 19.00 Γιουβέντους – Φιορεντίνα: 1 (1.50)
  • 21.30 Ίντερ – Ρόμα: GG (1.70)

 

ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags