Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Ώρα να κριθεί ο τίτλος!
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-24 17:01:00

Ώρα να κριθεί ο τίτλος! Θα... κάτσει η Γιουνάιτεντ να χάσει για να μη το πάρει η Λίβερπουλ;

Sportdog Team
 Ώρα να κριθεί ο τίτλος! Θα... κάτσει η Γιουνάιτεντ να χάσει για να μη το πάρει η Λίβερπουλ;

Οι αποδόσεις... σοκάρουν!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Τετάρτη σήμερα και όμως το κουπόνι είναι πιο ενδιαφέρον από ποτέ, μιας και περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο στα κύπελλα, όσο και στα πρωταθλήματα.

Εννοείται πως το μυαλό μας βρίσκεται στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μάντσεστερ Σίτι για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ. Το σημερινό ντέρμπι είναι αυτό που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον τίτλο με την Σίτι να βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι «Διάβολοι» δεν έχουν τόσο ισχυρό κίνητρο όσο οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο μετά τα κακά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα, θέλουν να δείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες που περιμένει το κοινό τους. Η ζυγαριά γέρνει φυσικά προς την Σίτι ωστόσο η απόδοση του διπλού είναι πολύ χαμηλή για να αξίζει επένδυση σε αυτή.

Η δεύτερή μας αναμέτρηση προέρχεται από την Αυστρία και δεν είναι άλλη από αυτή της Λίντσερ με την Στουρμ Γκρατς για τα πλέι-οφς του πρωταθλήματος. Η Λίντσερ είναι δεύτερη και με νίκη σήμερα θέλει να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σε αντίθεση με την Στουρμ που μάχεται για να ελπίζει για μια πρόκριση στα προκριματικά του Γιουρόπα. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να δικαιολογήσουν τον φαβοριτισμό τους με μια νίκη σήμερα και να μας πληρώσουν στο πολύ τίμιο 1.60.

Συνοπτικά η δυάδα μας:

  • 22.00 Μ. Γιουνάιτεντ – Μ. Σίτι: GG (1.75)
  • 20.00 Λίντσερ – Στουρμ Γκρατς: 1 (1.60)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags