Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόταση-βόμβα που αλλάζει τα δεδομένα στο Τότεναμ – Άγιαξ
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-30 19:36:00

Πρόταση-βόμβα που αλλάζει τα δεδομένα στο Τότεναμ – Άγιαξ

Sportdog Team
Πρόταση-βόμβα που αλλάζει τα δεδομένα στο Τότεναμ – Άγιαξ

Η ημέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε σήμερα και έχει Τσάμπιονς Λιγκ και την ματσάρα της Τότεναμ με τον Άγιαξ για τα ημιτελικά της Διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες ήταν αουτσάιντερ στις προηγούμενες φάσεις όμως έχουν φτάσει πολύ μακριά και πλέον όλα μπορούν να συμβούν.

Η Τότεναμ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι και πραγματοποίησε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη διοργάνωση και έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα και χωρίς τον Χάρι Κέιν, ο οποίος είναι τραυματίας. Μεγάλο πλήγμα για την Τότεναμ αποτελεί και η απουσία του Σον λόγω τιμωρίας, που είναι ή κύρια επιθετική δύναμη των γηπεδούχων χωρίς τον Κέιν. Μοναδικός διαθέσιμος μπροστά πλέον είναι μόνο ο Γιορέντε, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη χρονιά του.

Η δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη ήταν αυτή της πρόκρισης του Άγιαξ επί της Γιουβέντους, δείχνοντας ότι ο «Αίαντας» έχει επιστρέψει για τα καλά στα μεγάλα σαλόνια. Την ίδια ώρα τα πηγαίνει πολύ καλά και στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη με 4-2 επί της Φιτέσε την περασμένη Τρίτη. Σε αντίθεση με την Τότεναμ, ο Άγιαξ δεν έχει σημαντικές απουσίες, εκτός από αυτούς που έχουν βγει νοκ άόυτ εδώ και μήνες.

Η δύναμη της έδρας και η ωριμότητα της Τότεναμ ίσως καταφέρουν να της δώσουν τη νίκη, γι’ αυτό και αξίζει το ρίσκο του άσου σε τέτοια απόδοση.

22.00 Τότεναμ – Άγιαξ: 1 (2.36)


ΠΗΓΗ: Onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags