Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαρο τοπίο με νικητή στο Μπάρτσα-Λίβερπουλ σε φοβερή απόδοση!
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-01 18:33:00

Ξεκάθαρο τοπίο με νικητή στο Μπάρτσα-Λίβερπουλ σε φοβερή απόδοση!

Sportdog Team
Ξεκάθαρο τοπίο με νικητή στο Μπάρτσα-Λίβερπουλ σε φοβερή απόδοση!

Έφτασε η ημέρα για τη δεύτερη αναμέτρηση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι εντυπωσιακό.

Η Μπαρτσελόνα έχει την ψυχολογία της στα ύψη, αφού το Σάββατο νίκησε τη Λεβάντε με 1-0 και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Η Μπάρτσα έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι σε αγγλικές ομάδες και σήμερα σίγουρα επιθυμεί να την συνεχίσει και απέναντι στη Λίβερπουλ που είναι η μοναδική ομάδα που τις έχει φέρει δυσκολίες στο παρελθόν. Ο Βαλβέρδε έχει ξεκουράσει τον Μέσι την εβδομάδα που μας πέρασε παίζοντας πολύ λίγο στα τελευταία παιχνίδια.

Στην άλλη πλευρά τα πράγματα είναι πιο σύνθετα, καθώς η Λίβερπουλ εκτός από τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει και τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της Πρέμιερ. Έρχεται ορεξάτη μετά την επικράτησή της απέναντι στη Χάντερσφιλντ με 5-0. Στην προηγούμενη φάση του Τσουλου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Πόρτο και κατάφερε να πάρει μια σχετικά εύκολη πρόκριση. Αυτή τη φορά όμως η Μπαρτσα θα είναι δύσκολος αντίπαλος. Εκτός αποστολής είναι ο Λαλάνα, ενώ υπάρχει περίπτωση ο Φιρμίνο να καταφέρει να αγωνιστεί μετά το πρόβλημα που είχε στο παιχνίδι με την Χάντερσφιλντ.

Σε γενικές γραμμές οι πιθανότητες είναι σχεδόν ίσες και για τις δύο ομάδες, ωστόσο δεν μπορώ με τίποτα να μην στηρίξω την Μπάρτσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι στην έδρας και εκτός από όλα αυτά ο άσος που συναντάται μέχρι και έως το 1.95 είναι ιδιαίτερα προκλητικός.

Η επιλογή του Onlinebet24.gr:

22.00 Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ: 1 (1.95)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο σκόρερ στο Μπάρτσα-Λίβερπουλ και οι δύο… κατάρες που θα σπάσουν και πληρώνουν καλά!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags