Facebook Pixel Sportdog.gr | Η φανέλα της Λίβερπουλ, τα… κέφια του Μέσι και η ιστορική πρόκριση!
| 2019-05-07 17:22:00

Η φανέλα της Λίβερπουλ, τα… κέφια του Μέσι και η ιστορική πρόκριση!

Sportdog Team
 Η φανέλα της Λίβερπουλ, τα… κέφια του Μέσι και η ιστορική πρόκριση!

Η απόδοση του

Το δεύτερο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει απόψε όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κοινού της Ευρώπης. Παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα, οι Άγγλοι λόγω… φανέλας, έχουν ακόμα ελπίδες.

Η Λίβερπουλ παρότι έπαιξε στα ίσια και κοίταξε στα μάτια την Μπάρτσα μέσα στο «Καμπ Νου», δεν είχε τρόπο να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι και ηττήθηκε με 3-0, σκορ που ίσως την αδικεί βάσει της εικόνας του αγώνα. Οι παίκτες του Γιούργκεν Γκλο, παρά τις τεράστιες απουσίες των Φερμίνιο και Σαλάχ, θα μπουν φουριόζοι και με στόχο να εκμεταλλευτούν την ώθηση της εξέδρας και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ. Ψάχνουν… θαύμα και χρειάζονται τύχη, αλλιώς δεν γίνεται να ανατρέψουν την κατάσταση.

Η Μπαρτσελόνα πηγαίνει ξεκούραστη στο Λίβερπουλ για να κλειδώσει την πρόκριση για τον τελικό του Champions League, όπου θα θεωρείται και εκεί το μεγάλο φαβορί, καθώς απέναντί τους θα βρουν έναν εκ των Άγιαξ ή Τότενα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ξεκούρασε όλους τους βασικούς στο αδιάφορο ματς πρωταθλήματος με τη Θέλτα (ήττα 2-0), δούλεψε πολύ σωστά το πρώτο ματς, έπαιξε έξυπνα και δίνοντας χώρο στην άμυνα των «κόκκινων», κατάφερε να βρει τα γκολ που ήθελε. Εκτός απόψε λόγω τραυματισμού ο Ντεμπελέ, ο οποίος όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και στο πρώτο ματς έχασε μία απίστευτη ευκαιρία στο 95’ για το 4-0.

Η Λίβερπουλ δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψει. Θα μπουν φουριόζοι για το γκολ και εκτιμώ πως αυτή τη φορά θα είναι πιο εύστοχοι, ωστόσο μοιάζει απίθανο να μην δεχθούν έστω ένα γκολ, ειδικά παίζοντας ανοιχτά και επιθετικά. Θα ψάξουμε το goal-goal και over 2.5, ενώ ως… fun bet μου αρέσει στις αποδόσεις που κυκλοφορεί και το over 1.5 ημιχρόνου!

22.00: Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα:

  • goal-goal σε απόδοση 1.50
  • over 2.5 σε απόδοση 1.60
  • goal-goal και over 2.5 σε απόδοση 1.85
  • FUN ΒΕΤ: over 1.5 ημιχρόνου σε απόδοση 2.40

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags