Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Μαρσέιγ που κυνηγάει το θαύμα και η απόδοση που αξίζει στο Ρόμα-Γιούβε
| 2019-05-12 19:06:00

Η Μαρσέιγ που κυνηγάει το θαύμα και η απόδοση που αξίζει στο Ρόμα-Γιούβε

Sportdog Team
 Η Μαρσέιγ που κυνηγάει το θαύμα και η απόδοση που αξίζει στο Ρόμα-Γιούβε

Τι παίζουμε σήμερα;

Μπορεί να πρωταθλήματα να φτάνουν στο τέλος τους, παρόλα αυτά έχουν μέχρι και σε αυτή τη στιγμή, ντέρμπι τα οποία μπορούν να κρίνουν πολλά.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Γιουβέντους για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος. οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολα θέση αναφορικά με την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ αν δεν είναι προσεκτικοί μπορεί να μείνουν και εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Η πρωταθλήτρια έρχεται από πολύ μέτρια παιχνίδια, καθώς πλέον φαίνεται να είναι αδιάφορη και φαίνεται να σκέφτεται περισσότερο τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Παρόλα αυτά το παιχνίδι δε παύει να είναι ένα ντέρμπι και περιμένουμε να δούμε γκολ.

Κλείνουμε τη δυάδα μας με την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λυών για την36η αγωνιστική ημέρα του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία στο Στρασβούργο χρειάζονται μόνο ένα θαύμα για να περάσουν Ευρώπη ,καθώς πρέπει να κάνει το 3/3 στα επόμενα παιχνίδια ενώ πρέπει να χάσει βαθμούς και η Σεντ Ετιέν. Από την άλλη η Λυών βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, αφού όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν, ωστόσο θέλει τη νίκη σήμερα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και η Σεντ Ετιέν πλησιάζει απειλητικά.

Συνοπτικά η δυάδα μας:

  • 21.30 Ρόμα – Γιουβέντους: GG (1.65)
  • 22.00 Μαρσέιγ – Λυών: GG (1.50)

    Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags